Vegespaghettia julienneraudalla

Edellispäivänä ystäväni soitti ja pyysi helppoja ja terveellisiä kasvisreseptejä.

Jaan tämän teidän kanssanne koska ystäväni ei ollut koskaan kuullutkaan lempi välineestäni!

Käytän lähes päivittäin juliennerautaa, jolla saan ohuita ja pitkiä suikaleita todella helposti.
Käytän sellaisenaan salaateissa ja kun mieli tekee jotakin lämmintä, saan helposti tehty wok ruokia.
Porkkanaa, kesäkurpitsaa, bataattia yms pestään hyvin, kuoritaan tarvittaessa, (itse kuorin mahdollisimman vähän koska pyrin ostamaan luomuna), laitetaan leikkuulautaan ja toisella kädellä pidetään kiinni, jotta saa mahdollisimman pitkiä suikaleita. Siinä se on, ihania suikaleita helposti, näyttävät ja maistuvat herkullisilta!

Vegespaghettia julienneraudalla

Höylää esimerkiksi kesäkurpitsa Julienneraudalla ohuiksi, pitkiksi viipaleiksi. Jätä pehmeä sisus höyläämättä.
Kääntele kesäkurpitsasuikaleita miedolla lämmöllä pannulla rasvassa, kunnes ne lämpenevät ja hieman pehmenevät. Mausta sitruunankuoriraasteella ja suolalla.

Tarjoile herkullisena ja terveellisenä lisukkeena!

Abbracci,
Cristina


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp