Burrata-veriappelsiinisalaatti

Hiiltynyt veriappelsiini, kermainen burrata ja pistaasipähkinät muodostavat nopean ja yksinkertaisen salaatin, joka tekee varmasti vaikutuksen. Upeat värit ja tekstuurit törmäävät toisiinsa luoden tämän hauskan, maukkaan ja dynaamisen salaatin, jossa on yllättävää savuisuutta.



“10 minuutin burrata-veriappelsiinisalaatti on yksinkertainen lisuke tai alkuruoka, joka sopii täydellisesti kevääseen.”


Resepti

2 veriappelsiinia
1 buffala burrata
Kourallinen pistaasipähkinöitä
Kourallinen granaattiomenan siemeniä
1 tl chia-siemeniä
Minttu lehtiä koristeeksi
Suolaa ja pippuria maun mukaan

Ohje

Kuori ja viipaloi veriappelsiinit ja kokoa ne lautaselle. Polta veriappelsiinit liekitimellä, jotta saat hiiltyneen pinnan. Lisää buffala burrata vetämällä sitä varovasti erilleen. Ripottele päälle chiasiemeniä, murskattuja pistaasipähkinöitä sekä granaattiomenan siemeniä. Murskaa lopuksi päälle suolaa ja pippuria ja aseta koristeeksi pari mintunlehteä.


Iloisia kokkaushetkiä!

Nicole


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp