TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!

TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!

Ihanaa, että tulit meille kylään. Ehkä olemme sinulle jo tuttu yritys, mutta mikäli vierailet meillä ensimmäistä kertaa, haluaisimme kertoa itsestämme vähän lisää.

Olemme suomalainen perheyritys Turun kupeesta Kaarinasta. Yrityksemme täyttää ensi vuonna 30 vuotta, joten olemme siis jo eläneet hyvän ja vaiherikkaan elämän mutta odotamme innolla tulevia vuosia! Sanotaan, että 30 vuotta on rajapyykki lopulliselle aikuistumiselle.

HEIROL syntyi vuonna 1991 kaarinalaisessa autotallissa isän HEIMON ja pojan ROLFin toimesta. Etunimistä juontaa myös juurensa yrityksen nimi HEIROL. Aidosta intohimosta syntyy pitkäaikaista, laadukasta ja aitoa. Aidosta intohimosta syntyi myös HEIROL Oy.

Heimolla ja Rolfilla oli voimakas tahto ja tarve tuoda markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiövälineitä. Tämä voimakas tahto ei ole muuttunut vaikkakin Heimo on jo jäänyt ansaituille eläkepäiville. Rolfilla, toimitusjohtajalla, on edelleen samanlainen intohimo ja tavoite, ja me henkilökunta usein ihailemmekin miten innostus ja intohimo eivät ole vuosien saatossa sammuneet! Tämä on varmasti suurin syy miksi HEIROL on 30 vuoden aikana kasvanut yhdeksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista.

HEIROLin valikoimista löydät tuhansia tuotteita. Suurin osa tuotteista ovat HEIROL tuotemerkillä, mutta maahantuomme myös italialaisia BIALETTIN ja MARCATON tuotteita.

TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!

Mutta keitä sitten olemme me? Me täällä ruudun takana.

Me olemme toimitusjohtaja Rolf ja hänen vaimonsa Cristina joka työskentelee markkinoinnin parissa. Me olemme toimistodaamit: graafinen suunnittelija Henna, tuotteista vastaava Alessia (joka on myös Rolfin ja Cristinan tytär), myyntitilauksia hoitava Mia sekä Cristinan työparina markkinoinnin parissa työskentelevä Mari. Me olemme varastoa pyörittävät Jocke, Tuomas ja Riku. Me olemme myyntikentällä työtä tekevät Jari, Juha ja Raimo.

TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!
TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!
TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!

Me olemme HEIROL Shoppien keittiövälineiden ammattilaiset Maija, Santtu ja äitiyslomalla oleva Sari sekä SHOPPIEN kiireavut Aino ja Ellen. Me olemme ulkomaan vahvistukset Maris, Linus, Anders ja Christian. Me olemme HEIROL-perhe.

TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!

Jaksamme koko henkilökunta edelleen innostua uusista asioista, uusista työvälineistä sekä siitä, että saamme kuluttajat ymmärtämään miten ihanaa ruoanlaitto on laadukkailla, kestävillä sekä ekologisilla työvälineillä. Meille HEIROL on Rolfin ja Cristinan tartuttama intohimo. Me olemme yhtä suurta perhettä. HEIROL-perhe, joka kokoontuu arkisin klo 10, 12 ja 14 saman ruokapöydän äärelle kahvi- ja lounastauoille nauramaan toistemme vitseille (perjantaisin Jocken vitsit ovat jo myös vähän levottomia ;)).

Haluamme kannustaa ja innostaa suomalaisia valmistamaan kotona enemmän ruokaa yhdessä sillä perhe ja hyvä ruoka ovat elämän perusta. Yhteiset hetket perheen, läheisten ja ystävien kanssa ovat elämän huippuhetkiä! Haluamme opettaa suomalaisia käyttämään oikein keittiövälineitä jotta ne olisivat pitkäikäisiä apureita keittiössä. Omia lempireseptejämme ja keittiövinkkejä voit lukea inspiraatiosivuiltamme. Tuli sinulle mitä tahansa kysyttävää tuotteista tai ruoanlaitosta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä.

TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!
TERVETULOA HEIROL-PERHEESEEN!

Olemme täällä sinua varten. Tervetuloa mukaan HEIROL-perheeseemme!

Terveisin koko HEIROLin henkilökunta

Psst! nettisivuillamme olevissa kuvissa on omaa henkilökuntaamme. Yllä näet kuvia hauskasta elokuisesta illanvietostamme, ja nämä kuvat on taltioinut Rabbit Visuals.


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp