Primavera | Spring | Kevät

Primavera | kevät, yksi kauneimmista vuodenajoista Italiassa. Sininen taivas, kukkien tuoksu ja vihreät puistot.

Lapsuuteni olen viettänyt Italiassa ja muistan kevään ja kesän ihanat piknikit vieläkin.

Torit ovat täynnä kauppiaita mitä parhaimmilla raaka-aineilla. Kävimme usein isäni, Luigin, kanssa torilla ja kauppiaat antoivat minun maistaa ihania oliiveja, juustoja, aurinkokuivattuja tomaatteja ja muita mahtavia tuotteita. Makuelämykset olivat mitä ihanimpia. Edelleen tänä päivänä arvostan hyviä raaka-aineita yli kaiken. Ruoat ovat yksinkertaisia, mutta maistuvat taivaalliselta.

Kävimme hetki sitten mieheni kanssa tapaamassa tytärtämme, joka on vaihdossa Italiassa. Eräänä aurinkoisena iltapäivänä päätimme elää lapsuudenmuistoni uudelleen. Torin kautta puistoon ja piknikille nauttimaan ruoista ja lämpimästä auringosta.

Primavera | Spring | Kevät

Torikauppiaiden antimet olivat juuri kuten lapsuudestani muistan. Oliivirakkauteni on syntynyt jo pienenä ja nyt oli myös aivan pakko ostaa iso paketti tuoreita oliiveja mukaan.

Vuosien mittaan Suomessa piknikit ovat valitettavasti jääneet vähemmälle. Ehkä teenkin tästä tämän kesän lupaukseni: käymme enemmän perheen sekä ystävien kanssa piknikillä!

Omat piknik suosikkini ovat vesimeloni, juustot, hillot, sekä tietenkin oliivit! Unohtamatta rakkaita ystäviä ja perhettä.

Olisi ihana kuulla mitkä sinun suosikkisi piknikille ovat?

Abbracci,
Cristina


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp