Crostini ricottan ja persikan kanssa

Helpot crostinit raikkaan ja makean sekä suolaisen sinihomejuuston kanssa ovat taivaallinen kesäherkku aurinkoisiin päiviin. Nauti crostinit välipalana tai lisukkeena.

RESEPTI

1 patonki
1 purkki ricottaa (250 g)
1 rkl hunajaa
2 rkl oliiviöljyä
100 g sinihomejuustoa rouheena
2 persikkaa leikattuna lohkoiksi
Päälle balsamicoa ja basilikan lehtiä

Leikkaa patonki paloiksi, öljyä molemmat puolet leivistä ja paista pannulla tai grillillä kunnes ovat kauniin värisiä. Sekoita kulhossa ricotta ja hunaja. 
Levitä leivän päälle ricottaa, lisää sinihomejuustoa ja päälle vielä yksi persikkaviipale. Koristele halutessasi balsamicolla ja basilikan lehdillä. 

Abbracci,
Cristina


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp