TÄSSÄ OLEMME ME,

Meidän tarina

iloisesti “sekarotuinen” perhe, jonka arjessa yhdistyy italialainen, ruotsalainen sekä suomalainen ruoka- ja tapakulttuuri.

Meillä ei ole koskaan ollut aikaa tai edes halua tavoitella täydellisyyttä – nauramme mokille ja sävellämme tilanteen mukaan, varsinkin keittiössä!

Meille perhe ja hyvä ruoka on aina ollut onnellisen elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaan. Me HEIROLilla haluamme innostaa valmistamaan ruokaa kotona – ja viettämään aikaa yhdessä ruokapöydän äärellä.

Hyvä ruoka on rakkaudenosoitus.

Cristina & Rolf Moborg 

“Meille perhe ja hyvä ruoka on aina ollut onnellisen elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaan.”

Meidän tarina
Meidän tarina

HEI(MO) + ROL(F) = HEIROL


Kaarinassa sijaitseva perheyritys HEIROL Oy on tuonut keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin jo vuodesta 1991. Heimo Lehtonen perusti yrityksen poikansa Rolf Moborgin kanssa vuonna 1991 aloittamalla toiminnan Lehtosen autotallista Littoisissa. HEIROL Oy on historiansa aikana noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista. Tänä päivänä HEIROLin laaja valikoima on saatavilla myös Ruotsissa, Tanskassa ja Baltian maissa.

HEIROLin toiminta-ajatus on ollut kunnianhimoinen alusta alkaen. Haluamme tuoda markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiön pienvälineitä, jotka innostavat suomalaisia valmistamaan kotona enemmän ruokaa. Meistä perhe ja hyvä ruoka ovat elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaankaan. Tietysti se on myös paljon terveellisempää ja edullisempaakin kuin valmisruoka. Haluamme innostaa suomalaisia valmistamaan kotona useammin ruokaa ja viettämään enemmän aikaa yhdessä keittiössä ja ruokapöydän äärellä, kertoo toimitusjohtaja Rolf Moborg, neljän lapsen isä.

Teemme yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta voisimme taata HEIROL-tuotteille mahdollisimman korkean laadun. Perheyrityksessä otamme asiakkaiden palautteet ja ehdotuksen suoraan itse vastaan, ja haluamme reagoida niihin nopeasti. Tavoite on mielestämme jo nyt hyvin saavutettu, mutta sama ajatus kantaa edelleen!

HEIROL-nimen alta löytyy useita laadukkaita tuotemerkkejä. Tärkein tuoteryhmä on Steely-sarja, josta löytyy keittiövälineitä aina kattiloista kuorimaveitsiin. Steely-pienvälineitä on myyty Suomessa jo yli 5 miljoonaa kappaletta. Yrityksen uusia ylpeydenaiheita ovat laadukas patentoitu HEIROL Steelsafe paistinpannusarja, sekä uudistettu kuluttajatestejä voittanut tuotesarja Cerasafe+. Paistoastiat jotka käyvät vaativillekin kokeille ja ruoanlaiton harrastajille.

Oman tuotemerkin lisäksi HEIROL toimii tunnettujen italialaisten brändien, Marcato-pastakoneiden ja Bialetti espressokeitinten maahantuojana.

LISÄTIETOJA:

Toimitusjohtaja
Rolf Moborg
rolf.moborg(at)heirol.fi

Puh. +358 (0)500 521121

Yhteystiedot

HEIROL Oy
Laasmäenkatu 6
20780 KAARINA, Finland

Puh. +358 (0)75-326 6800
Fax +358 (0)2-246 2326
info(at)heirol.fi

AJANKOHTAISTA

18.3.2020 Kirje asiakkaillemme


Hyvä asiakkaamme!

Toivomme, että sinä ja läheisesi voitte hyvin ja olette pysyneet terveinä.  Haluamme jakaa sinulle kuulumisiamme Kaarinasta ja HEIROLista. Pyrimme tekemään kaikkemme, että toimintamme jatkuu normaalisti maailmalla jylläävästä epidemiasta huolimatta. Koska organisaatiomme on hyvin pieni, olemme onnistuneet toistaiseksi pysymään kaikki terveinä.

Toimistomme ja varastomme palvelee tällä hetkellä normaalisti arkisin klo 8 – 16. Samoin myös omat HEIROL SHOPimme sekä verkkokaupamme palvelevat asiakkaita entiseen tapaansa. Toimitusajoissa ei toistaiseksi ole vielä poikkeuksia. Tukkupuolen toimituksia lähtee päivittäin ja verkkokauppalähetysten toimitusaika on 1-5 arkipäivää. Verkkokaupan kautta tehtyjä tilauksia voi edelleen noutaa Kaarinan HEIROL SHOPista, mutta toivomme kuitenkin että pidetään yleisten ohjeistusten mukaisesti huolta hyvästä käsihygieniasta.

Olemme alentaneet kotipakettien ilmaisten toimitusten rajaa 120 eurosta 70 euroon. Informoimme välittömästi mikäli joudumme sulkemaan HEIROL SHOPit ja sitä kautta myös noutopisteemme. Seuraa sosiaalista mediaamme niin pysyt ajantasalla toiminnastamme. Meillä voit tehdä ostoksia turvallisella mielellä. Koronavirus ei välity pakettien mukana.

Elämme hyvin vaikeaa aikaa, mutta koemme että näissäkin poikkeustilanteissa on hyvä hakea myös niitä positiivisia puolia. Iso osa meistä suomalaisista viettää nyt poikkeuksellisen paljon aikaa kotona perheen ja sukulaisten seurassa. Nyt on aikaa tehdä niitä asioita, joista nauttii mutta joihin ei ehkä normaalissa arjessa välttämättä ole aikaa. Kuten viettää aikaa keittiössä kokkailen koko perheen voimin.

Toivomme hartaasti, että selviämme kaikki tästä tilanteesta kuivin jaloin. Ja samalla toivomme, että pidätte meidät mielessänne, sillä toimintamme jatkumisen edellyksenä olette te, tärkeät asiakkaamme.

Positiiviista tulevaisuutta odottaen,
Rolf Moborg
toimitusjohtaja
HEIROL Oy
Kaarina

_____


HEIROL Kansainväliseksi

HEIROL Oy on saanut kansainvälistymisen edistämiseksi tukea Euroopan aluekehitysrahastolta.

Hankerahan turvin vuonna 1991 perustettu, täysin kotimaan markkinoilla toiminut perheyritys, on aloittanut kansainvälistymisen Ruotsiin, Tanskaan ja Baltian maihin.
”Vipuvoimaa EU:lta” –tuki mahdollisti mm. osallistumisen Tukholman ammattilaisille suunnatuille FORMEX-messuille.
HEIROL kansainväliseksi-hanke on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja HEIROLilla on nyt omat myyntiedustajat sekä Ruotsissa, Tanskassa että Baltian maissa