Arvot ja ympäristö

Arvot ja ympäristö

LAADUSTA HYÖTYVÄT KAIKKI.

Turvallisuus ja eettisyys ovat ohjanneet tuotteiden ja tehtaiden valintaamme jo yli 20 vuotta. Neljän lapsen isänä minulle oli aina selvää, että tuotteidemme pitää olla myrkyttömiä ja kestäviä. Vain paras ja kaikin puolin reilu kelpaa. Käytämmehän tuotteita itsekin lasten kanssa kotona joka päivä, aivan kuten asiakkaamme.

Kestävien valintojen puolestapuhujina teimme yhteistyötä WWF:n kanssa, olimme etulinjassa vaihtamassa pannujemme ja vuokiemme tarttumattomat pinnoitteet PFOA-vapaiksi ja toimme ensimmäisenä Suomeen keraamiset pinnoitteet. Vaikka valitsemamme tuotteet olivat hieman arvokkaampia, ne olivat sitäkin laadukkaampia. Sitä paitsi pitkäikäisen tuotteen valinta on kaikille hyväksi, myös luonnolle.

Itse en ole ikinä oikein pitänyt muovista. Pyrimme välttämään muovin käyttöä pakkauksissa ja esimerkiksi suosittu Steely-pienvälinesarjamme tuotteet kääritään vuodesta 2019 lähtien ekologiseen silkkipaperiin. Valikoimamme harvat muovituotteet on nekin tavallisesti valmistettu polypropeenista (PP), sillä se voidaan polttaa myrkyttömästi energiajätteenä. Itse asiassa kaikki suosimamme materiaalit ovat kierrätettäviä ja uusiokäytettäviä. Sillä se on ainoa oikea tapa, etenkin tulevaisuudessa. 

Rakkaudella,
Rolf Moborg
Toimitusjohtaja