Kermainen valkosipulikatkarapukastike

Tämä kermainen valkosipulikatkarapukastike ndujan ja aurinkokuivattujen tomaattien kanssa luo unohtumattoman ravintola-laatuisen aterian suoraan kotiin!

Resepti

1 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
3 valkosipulia
1 paprika
2 rkl ilmakuivattuja tomaatteja
2 rkl tomaattisose
1 rkl nduja
1 purkki kookosmaitoa
400g jättikatkarapuja
basilika
suola
pippuria

Ohje

Kaada oliiviöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle. Kun pannu on kuuma, laita pannulle hienonnettu valkosipuli, sipuli ja nduja. Anna niiden kypsyä pari minuuttia ja lisää sitten hienonnetut aurinkokuivattuja tomaatteja, paprika siivuja ja tomaattipyreetä. Kun paprikat ovat hieman pehmenneet, voit lisätä kookosmaidon. Anna kiehua 15-20 minuuttia ja lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Lisää lopuksi katkaravut ja hienonnettu basilika ja anna kaiken kiehua vielä 4-5 minuuttia.


Iloisia ruoanlaittohetkiä!

Nicole


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp