Sitruunatiramisu

Tämä kirpeä, mausteinen ja kermainen sitruunatiramisu on täydellinen pääsiäisjälkiruoka. Täytteenä on sitruuna-curdia, joka on ihanan kirpeää sekä makeaa. Se on virkistävä twist klassisesta tiramisusta kaikille sitruunan ystäville! Se on superhelppo valmistaa, ja sinun on vain oltava hieman maltillinen, sillä sen on annettava jähmettyä jääkaapissa yön yli.




“Tämän herkullisen sitruunaisen jälkiruoan valmistamiseen menee alle 30 minuuttia.”


Resepti

Savoiardi-keksejä
3 kuppia / 7,5 dl maitoa
1 kuppi / 2,5 dl lemon curdia
7,5 dl kermaa
500 g mascarponea
1,2 dl tomusokeria

Ohje

Vispaa kerma ja tomusokeri kunnes kerma on pehmeää, mutta ei paksua. Lisää mascarpone toiseen kulhoon ja kääntele kerma joukkoon. Kostuta yksi keksi kerrallaan lämpimään maitoon ja luo tasainen kerros vuoan pohjalle. Levitä päälle puolet kermasta. Lisää vielä tasainen kerros lemon curdia. Toista toisella kerroksella keksejä sekä kermaa. Koristele pursottamalla kermaa sekä lemon curdia. Peitä ja anna asettua jääkaapissa yön yli. Nauti seuraavana päivänä.

Vinkki: voit ostaa valmista sitruuna-curdia kaupasta tai tehdä sen itse kotona! Löydät sitruuna-curd-reseptimme sitruuna-kamomillacocktail-postauksestamme inspiraatiosivullamme sekä instagramissa!


Iloisia leivontahetkiä!

Alessia


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp