Herkullinen Vuohenjuustogalette

Valitse haluamasi kasvikset ja lisää ne tähän herkulliseen vuohenjuustogaletteen!

Resepti

3 dl jauhoja
230 g kylmää voita
6 rkl jääkylmää vettä
2 tl suolaa
1 pieni paprika
1/2 kukkakaali
1/2 sipuli
Kourallinen kirsikkatomaatteja
200 g vuohenjuustoa
150 g creme fraiche
1 kananmuna
Persilja

Ohje

Laita jauhot ja suola kulhoon tai tehosekoittimeen. Sekoita ne keskenään. Lisää kylmät voikuutiot ja nipistä, kunnes voi muodostaa pienempiä kokkareita.
Jatka sekoittamista ja lisää puolet jääkylmästä vedestä. Sen pitäisi olla koostumukseltaan piirakkataikinan kaltainen. Jos näin ei ole, lisää loputkin vedestä, kunnes näin tapahtuu.
Siirrä kevyesti jauhotetulle leivonta-alustalle, muotoile palloksi ja kääri muoviin. Laita jääkaappiin vähintään 1 tunniksi tai yön yli.
Ota se pois jääkaapista 10 minuuttia ennen kuin olet valmis kaulimaan sen.

Kun olet valmis käyttämään taikinan, kauli se pyöreään muotoon. Sekoita vuohenjuusto ja creme fraiche keskenään ja levitä se taikinan päälle kuin pizzan päälle, jättäen reunaan 4 cm ilman juusto- ja kermaseosta. Lisää haluamasi pilkotut kasvikset ja kun olet valmis, rullaa galetten sivut päällekkäin, kuten kuvissa näkyy! Sivele munankeltuainen taikinan sivuille. Laita uuniin 30-40 minuutiksi 200 asteeseen. Kun olet ottanut galetten pois uunista, ripottele vähän persiljaa päälle.


Iloisia kokkailuhetkiä!

Nicole


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp