Lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit

Uskomattoman terveellisiä ja helppoja valmistaa!

Teen yleensä uunipellillisen kerran viikossa, säilytän valmiita lehtikaalisipsejä lasipurkissa, niillä on ihana koristella valmiita ruoka-annoksia tai muuten vaan napsia niitä, kun mieli tekee jotakin rapeaa ja suolaista. Samalla saa ison annoksen antioksidantteja ja suolistofloora kiittää.

Lehtikaalisipsit

Lehtikaalisipsit

300g lehtikaalia
2 rkl oliiviöljyä
merisuolaa

Lämmitä uuni 80 asteeseen
Pese lehtikaali hyvin ja kuivata pyyhkeellä
Revi 4-5 cm kokoisia paloja, hiero niihin oliiviöljyä ja hyppysellisen merisuolaa
Levittele lehtikaali uunipellille ja paista uunissa n. 60 min
Jätä uunin luukku vähän auki, niin sipseistä tulee ihanan rapeita

Lehtikaalisipsit

Abbracci,
Cristina


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp