Lehtikaalisipsit

Uskomattoman terveellisiä ja helppoja valmistaa!

Teen yleensä uunipellillisen kerran viikossa, säilytän valmiita lehtikaalisipsejä lasipurkissa, niillä on ihana koristella valmiita ruoka-annoksia tai muuten vaan napsia niitä kun mieli tekee jotakin rapeaa ja suolaista. Samalla saa ison annoksen antioksidantteja ja suolistofloora kiittää.

300g lehtikaalia

2 rkl oliiviöljyä

merisuolaa

Lämmitä uuni 80 asteeseen

Pese lehtikaali hyvin ja kuivata pyyhkeellä

Revi 4-5 cm kokoisia paloja, hiero niihin oliiviöljyä ja hyppysellisen merisuolaa

Levittele lehtikaali uunipellille ja paista uunissa n. 60 min

Jätä uunin luukku vähän auki, niin sipseistä tulee ihanan rapeita

Reseptin tuotteet:

Abbracci,

© Alessia Moborg