summer nights & bruschetta recipe

Kesäisin on ihana kutsua vieraita kylään ja istua ulkona lämpimässä ilta-auringossa. Ilma täyttyy naurusta ja juttelusta. Mielestäni on ihana laittaa pientä syötävää kokoon enkä ole ikinä ahdistunut yllätysvieraista.

Viime viikonloppuna mieheni Rolfin vanhemmat tulivat yhtäkkiä kylään joten tein salaatin ja leipiä jääkaapin antimista. Viiniä tulee myös aina olla kylmässä valmiina, eikö?

Nyt kaadan itselleni lasin viiniä ja lähden nauttimaan päivän viimeisistä auringonsäteistä!

Ihanaa viikkoa!

Maukas Bruschetta -resepti

Leikkaa tomaatit pieneksi paloiksi, lisää öljyä, suolaa ja valkosipulia pieninä paloina

Anna maustua sen aikana kun uuni kuumenee

Paahda leivät uunissa 200C 2 min

Ota leivät uunista, lisää tomaatti murskaa ja päälle bufala mozzarellaa

Paista uunissa muutaman minuutin, viimeistelee muutamalla basilikan lehdellä ja balsamicolla

Nauti!

Oh how I love summer nights; sitting outside in the warm evening light with family and friends, good food and laughter. I love putting together something small to eat when friends come for a surprise visit. As long as there’s wine in the fridge everything’s good, right? 😉

Now I’m going to pour myself a glass of wine and enjoy the rest of the evening sun. Have a lovely week!

Yummy Bruschetta recipe

Cut the tomatoes into small pieces, add oil, salt and garlic in small pieces

Let the flavour be absorbed whilst the oven heats up

Roast the bread pieces in the oven in 200C for 2 mins

Take the bread out of the oven, add the sauce and mozzarella di bufala

Roast in the oven for a few minutes and finish with basil leaves and balsamico

Enjoy!

Abbracci,

© Alessia Moborg