Aprikoosijälkkäri

Kesäisin on ihana kokkailla uusia juttuja, mutta on myös ihana nauttia lämpimästä ilmasta. Reseptien tulee siis olla super helppoja sekä nopeita!

Meillä oli kotona suurempi määrä aprikooseja, katselin niitä hetken miettien mitä niistä keksisin kunnes tämä tuli mieleen!

Lämmitä uuni 180°C

Leikkaa aprikoosit puoliksi ja poista kivet

Asettele uunivuoalle ja ripottele päälle raakasokeria

Paista uunin keskitasolla noin 20 min

Tarjoile vaniljajätskin ja mintunlehtien kera

Kirjoittaja Cristina Moborg on italialais-suomalainen foodisti, HEIROLin toinen yrittäjä, sekä neljän aikuisen lapsen äiti. Ruoanlaitto on Cristinalle intohimo ja tapa osoittaa pohjatonta rakkautta läheisille. Taiteellisen Cristinan luovuus näkyy myös ruoanlaitossa – lopputulos on kaunis vaikka matka on välillä hieman sotkuinen. Seuraa Cristinan keittiömatkaa Instagramissa.

Lue lisää HEIROLin tarinasta täällä.


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp