Affogato

Italialainen affogato, on ehkä meidän perheen suosituin jälkkäri, koska se on niin nopea valmistaa! Vanhimmalla tyttärellämme on tapana nautiskella tätä herkkua usein aamiaiseksi viikonloppuisin, tietysti ilman Amarettoa!
Affogato on täydellinen lopetus mille tahansa hyvälle aterialle!

 
 

AFFOGATO

Tarvitset
vaniljajäätelöä
espresso kahvia
suklaakastiketta ja Amarettoa (herkullista myös ilman)

Laita lasin pohjalle suklaakastiketta, lisää 1 pallo vaniljajäätelöa ja tilkka Amarettoa.
Kaada päälle kuuma espresso ja koristele vielä suklaakastikkeella.

Suklaakastike
Sulata 100g suklaata kulhossa vesihauteessa niin, että kulho lepää kattilan päällä, jossa vesi kiehuu. Vesi ei saa koskettaa kulhoa.
Lisää suklaan joukkoon 1 rkl voita ja 2 rkl kermaa

Vinkki: Näin keität espressoa!

Abbracci,
Cristina


Jaa:
Facebook Twitter WhatsApp