PAISTINPANNU 28 cm Steely Classic Pro

Lisää kuvia tuotteesta

  • PAISTINPANNU 28 cm Steely Classic Pro
  • PAISTINPANNU 28 cm Steely Classic Pro
  • PAISTINPANNU 28 cm Steely Classic Pro
  • PAISTINPANNU 28 cm Steely Classic Pro
  • PAISTINPANNU 28 cm Steely Classic Pro

PAISTINPANNU 28 cm Steely Classic Pro

57,00 €

Kysy saatavuus

Nouto postista 5,90€  |  Toimitus kotiin 10€  |  Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

 
Tuotenumero: 81628
Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin.

Paistinpannu 28 cm
Pohjan halkaisija 21,5 cm
Kahvan pituus 21,5 cm
Paino 1,1 kg
Soveltuu kaikille liesille ja uuniin
Pinnoittamaton pannu ei naarmuunnu
Ei sisällä PFOA:ta
Energiatehokas kolmikerrospohja
Niittikiinnitetty teräskahva
Runko ruostumatonta terästä
Käsinpesu karkealla keittiösienellä
Takuu 2 vuotta

Älä kuumenna pannua heti täydellä teholla vaan portaittain. Lisää aina öljy tai voi ennen paistamisen aloitusta. Muista, että teräspannu toimii pienemmällä lämmöllä ja käytä voita tai öljyä enemmän, kuin mitä käyttäisit pinnoitetulla pannulla. Anna paistettavan tuotteen rauhassa paistua ennen sen kääntämistä.

Psst. Käsittele pannu aluksi ja myöhemmin tarpeen mukaan öljyllä, joka kestää korkeita lämpötiloja (esim. kookosöljy). Lisää puhtaalle pannulle reilusti öljyä. Kuumenna sitten pannu pikkuhiljaa niin kuumaksi, että öljy alkaa savuta. Sammuta liesi ja anna pannun rauhassa kylmentyä. Lopuksi pyyhkäise ylimääräinen öljy pannulta puhtaalla talouspaperilla.
 

Lisätiedot

Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin. Paistinpannu 28 cm Pohjan halkaisija 21,5 cm Kahvan pituus 21,5 cm Paino 1,1 kg Soveltuu kaikille liesille ja uuniin Pinnoittamaton pannu ei naarmuunnu Ei sisällä PFOA:ta Energiatehokas kolmikerrospohja Niittikiinnitetty teräskahva Runko ruostumatonta terästä Käsinpesu karkealla keittiösienellä Takuu 2 vuotta Älä kuumenna pannua heti täydellä teholla vaan portaittain. Lisää aina öljy tai voi ennen paistamisen aloitusta. Muista, että teräspannu toimii pienemmällä lämmöllä ja käytä voita tai öljyä enemmän, kuin mitä käyttäisit pinnoitetulla pannulla. Anna paistettavan tuotteen rauhassa paistua ennen sen kääntämistä. Psst. Käsittele pannu aluksi ja myöhemmin tarpeen mukaan öljyllä, joka kestää korkeita lämpötiloja (esim. kookosöljy). Lisää puhtaalle pannulle reilusti öljyä. Kuumenna sitten pannu pikkuhiljaa niin kuumaksi, että öljy alkaa savuta. Sammuta liesi ja anna pannun rauhassa kylmentyä. Lopuksi pyyhkäise ylimääräinen öljy pannulta puhtaalla talouspaperilla.
 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen ja tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Pannu sopii kaikille liesille ja uuniin. Paistinpannu 28 cm Pohjan halkaisija 21,5 cm Kahvan pituus 21,5 cm Paino 1,1 kg Soveltuu kaikille liesille ja uuniin Pinnoittamaton pannu ei naarmuunnu Ei sisällä PFOA:ta Energiatehokas kolmikerrospohja Niittikiinnitetty teräskahva Runko ruostumatonta terästä Käsinpesu karkealla keittiösienellä Takuu 2 vuotta Älä kuumenna pannua heti täydellä teholla vaan portaittain. Lisää aina öljy tai voi ennen paistamisen aloitusta. Muista, että teräspannu toimii pienemmällä lämmöllä ja käytä voita tai öljyä enemmän, kuin mitä käyttäisit pinnoitetulla pannulla. Anna paistettavan tuotteen rauhassa paistua ennen sen kääntämistä. Psst. Käsittele pannu aluksi ja myöhemmin tarpeen mukaan öljyllä, joka kestää korkeita lämpötiloja (esim. kookosöljy). Lisää puhtaalle pannulle reilusti öljyä. Kuumenna sitten pannu pikkuhiljaa niin kuumaksi, että öljy alkaa savuta. Sammuta liesi ja anna pannun rauhassa kylmentyä. Lopuksi pyyhkäise ylimääräinen öljy pannulta puhtaalla talouspaperilla.