Cerasafe pannut ja kattilat

Laadukas kestosuosikki! HEIROL Cerasafe Pro -pannut, kattilat, kasarit ja paistokasarit ovat varustettu kolminkertaisella, tarttumattomalla, keraamisesti vahvistetulla pinnoitteella. Tuotteet soveltuvat kaikille liesille, myös induktiolle, sekä uuniin. Keraamisen vahvisteen ansiosta paistinpannussa on... Lue lisää

Laadukas kestosuosikki! HEIROL Cerasafe Pro -pannut, kattilat, kasarit ja paistokasarit ovat varustettu kolminkertaisella, tarttumattomalla, keraamisesti vahvistetulla pinnoitteella. Tuotteet soveltuvat kaikille liesille, myös induktiolle, sekä uuniin. Keraamisen vahvisteen ansiosta paistinpannussa on erityisen hyvä naarmuuntumisen ja hankauksen kesto. HEIROL Cerasafe Pro -pannut ja kattilat kestävät käytössä pitkään, ja ovat siksi myös ammattilaisten suosikkeja!

Sarjan tuotteissa on laadukas, erinomaisesti lämpöä johtava teräsrunko, joka soveltuu kaikille liesille. Niittikiinnitetty teräskahva kestää myös uunikäytössä (max 200 °C). Cerasafe Pro -sarja on ekologinen paistoastiasarja; erinomaisen lämmönjohtokyvyn vuoksi se kuluttaa hyvin vähän energiaa ja kestävän pinnoitteen vuoksi tuote kestää pitkään. Sarjaan kuuluu eri kokoisia pannuja ja kattiloita, jotta löytäisit juuri tarpeitasi vastaavan tuotteen. Pinnoite ei sisällä PFOA:ta tai PTFE:tä.

12 tuotetta