Groove paistinpannut ja kattilat

GROOVE –sarjan uudet paistoastiat tuovat uuttaa rytmiä ruoanlaittoon. Uudet Groove paistinpannut ja kattilat ovat kauniita ja käytännöllisiä. Groove on perinteistä pinnoitettua pannua kestävämpi! Jos haluat säästää tilaa liedellä, mutta maksimoida... Lue lisää

GROOVE –sarjan uudet paistoastiat tuovat uuttaa rytmiä ruoanlaittoon. Uudet Groove paistinpannut ja kattilat ovat kauniita ja käytännöllisiä. Groove on perinteistä pinnoitettua pannua kestävämpi! Jos haluat säästää tilaa liedellä, mutta maksimoida paistettavan ruoan määrän, Groove on erinomainen valinta, sillä uusi moderni design antaa pannulle jopa 25% isomman paistopinnan! Sarjan tuotteet sopivat loistavasti yleiseen käyttöön, mutta etenkin kananmunien paistoon, puurokattilaksi ja kastikekattilaksi.

Groove paistinpannut ja kattilat soveltuvat kaikille liesille sekä uuniin aina 180 °c asti. Sarjan tuotteiden pinnoitteet ovat täysin myrkyttömiä ja PFAS-vapaita. Pinnoitteet ovat kokonaan/täysin keraamisia sekä titaanivahvistettuja. Valualumiinisen rungon ansiosta lämpö jakaantuu tasaisesti. Rakenne on 6 mm paksu ja pohjassa on teräksinen täysinduktiolevy.

Sarjasta löydät 20 cm, 24 cm ja 28 cm paistinpannut sekä 3 l kattilan ja 1,5 l kasarin.

Psst! Tutustu Spotifyssä HEIROLin GROOVE –soittolistaan

5 tuotetta