Leivonta

Leivonta – harrastus, työ vai elämäntapa? Joku viisas joskus sanoi: aina on hyvä syy leipoa – mielestämme se on aivan totta! Leivontaan tarvitaan vain kunnon leivontavälineet, niin johan alkaa tarjottavia... Lue lisää

Leivonta – harrastus, työ vai elämäntapa? Joku viisas joskus sanoi: aina on hyvä syy leipoa – mielestämme se on aivan totta! Leivontaan tarvitaan vain kunnon leivontavälineet, niin johan alkaa tarjottavia herkkuja syntyä käden käänteessä. Leivoitpa sitten ihan vain omaksi iloksesi, yhdessä perheen kanssa tai osana jokapäiväistä työnkuvaasi, meiltä saat tarvitsemasi. Pyöräytä vierasvaraa ystävien tai sukulaisten visiittiä varten, nyyttäritarjottavat tuleviin illanistujaisiin tai kokeile uutta jännittävää piirakkareseptiä. Mikä on sinun hyvä syysi leipoa?
Tasokkailla leivontavälineillämme syntyvät niin makeat kuin suolaisetkin herkut, kuten pullat, piiraat, muffinit, pikkuleivät ja tortut, erilaisia maukkaita sesonkileivonnaisia unohtamatta. Joulukin tunnetusti tulee joka vuosi, joten joululeivontaa varten on hyvä olla kunnon välineet, muun muassa kaulimet ja piparkakkumuotit. Kun leivonnasta on kyse, jokaiseen vuodenaikaan löytyy jotakin leipomisen arvoista.

188 tuotetta