Keittiötarvikkeet

Ilman työvälineitä on vaikea kokata! Mitä laadukkaammat, sitä paremmin onnistut. Lastat, raastimet, kulhot ja kuorijat – tekevät ruoanlaitosta nopeaa, vaivatonta ja nautinnollista! Sirottele suolaa, pippuria, paprikaa, chiliä tai käytä tuoreita... Lue lisää

Ilman työvälineitä on vaikea kokata! Mitä laadukkaammat, sitä paremmin onnistut.

Lastat, raastimet, kulhot ja kuorijat – tekevät ruoanlaitosta nopeaa, vaivatonta ja nautinnollista!

Sirottele suolaa, pippuria, paprikaa, chiliä tai käytä tuoreita murskattuja yrttejä. Kestävillä keraamisilla koneistoilla varustetut maustemyllyt sekä sirottimet ja morttelit huolehtivat siitä, että monipuolinen makujen maailma on aina saatavilla käden ulottuvilla.

Tarkkuutta ruoanlaittoon! Luotettava keittiövaaka on monen ruoanlaittajan vakiovaruste. Toinen pitää digitaalisesta vaa’asta, toisen valinta taas on perinteinen mekaaninen malli. Molemmat kuitenkin palvelevat nykyaikaisessa keittiössä yhtä hyvin. Kun ruoanlaitossa halutaan varmistua käytettävien raaka-aineiden määristä, tarkat keittiövaa’at näyttävät painot grammalleen oikein.

Tarkkuutta tarvitaan myös ruokaa kypsentäessä. Keittiössä käytettävät ajastimet, esimerkiksi monille tutut munakellot, toimivat joka kokin luotettavina pikku apureina. Aseta vain aika ja merkkiäänen soidessa kurkkaa uuniin tai kattilan kannen alle – jokohan olisi valmista?
Kätevät säilytystarvikkeet ja rasiat auttavat pitämään sekä työvälineet ja raaka-aineet että valmiit ruoat järjestyksessä. Kun on aika kattaa pöytä, näyttävät ja tilavat tarjoilukulhot toimivat katseenvangitsijoina ja suorastaan kutsuvat aterioimaan.