Kattilat ja kasarit

Kattilat ja kasarit keittämiseen ja höyryttämiseen. Kokkaus ilman hyvää kattilaa tai kasaria on kuin tanssi ilman partneria. Kattilat ja kasarit kuuluvat käytännössä joka ikisen keittiön vakivarusteisiin, ja syystäkin. Keitettiin sitten... Lue lisää

Kattilat ja kasarit keittämiseen ja höyryttämiseen. Kokkaus ilman hyvää kattilaa tai kasaria on kuin tanssi ilman partneria. Kattilat ja kasarit kuuluvat käytännössä joka ikisen keittiön vakivarusteisiin, ja syystäkin. Keitettiin sitten perunoita, laitettiin kastiketta kyytipojaksi, höyrytettiin vihanneksia tai kokkailtiin keittoa tai puuroa aamiaiseksi, kattiloita ja kasareita tarvitaan melkein joka päivä. Meiltä löydät monipuolista valikoimaa: painekattiloita, pinnoitettuja kattiloita, teräskattiloita ja valurautakattiloita – meiltä löydät kattiloita joka käyttötarkoitukseen.
Monipuolisen tuoteperheen etuna on sen korkea laatu: tuotteemme soveltuvat käytettäväksi niin kotioloissa kuin ammattikeittiöissäkin. Älä anna välineiden rajoittaa ruoanlaittoinnostustasi, vaan valjasta käyttöösi erinomaiset kattilat ja kasarit juuri oman tarpeesi ja vaatimustasosi mukaan.

40 tuotetta