Teräskattilat

Ruostumaton teräs on kestävä ja ekologinen valinta! Nämä ajattomat kattilat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä ystäviä keittiössäsi. Teräskattilat sopivat kaikille liesille, kestävät kovaakin kulutusta ja pesu onnistuu näppärästi astianpesukoneessa. Kattiloita ja... Lue lisää

Ruostumaton teräs on kestävä ja ekologinen valinta! Nämä ajattomat kattilat ovat laadukkaita ja pitkäikäisiä ystäviä keittiössäsi. Teräskattilat sopivat kaikille liesille, kestävät kovaakin kulutusta ja pesu onnistuu näppärästi astianpesukoneessa. Kattiloita ja kasareita löytyy monessa eri koossa ja muodossa – joten etsitpä sitten puurokattilaa, pastakattilaa, tai isoa kattilaa herkullisia keittoja varten, voit olla varma että meiltä löydät tarpeisiisi sopivan!

Monipuolisen tuoteperheen etuna on sen korkea laatu: tuotteemme soveltuvat käytettäväksi niin kotioloissa kuin ammattikeittiöissäkin. Meiltä saat teräskattilat ja kasarit myös induktioliedelle sillä tuotteemme sopivat kaikille liesille! Älä anna välineiden rajoittaa ruoanlaittoinnostustasi, vaan valjasta käyttöösi erinomaiset paistoastiat juuri oman tarpeesi ja vaatimustasosi mukaan. Tutustu, valitse suosikkisi ja nauti ruoanlaitosta laadukkailla keittiötarvikkeilla!

23 tuotetta