Pinnoitetut kattilat

Pinnoitetut kattilat ja kasarit ovat oivallisia jokapäiväiseen ruoanlaittoon ilman pohjaan palamisen riskiä, haudutat sitten kastikkeita tai valmistat aamupuuroa. Joten, etsitpä sitten puurokattilaa, pastakattilaa, tai isoa kattilaa herkullisia keittoja varten, voit... Lue lisää

Pinnoitetut kattilat ja kasarit ovat oivallisia jokapäiväiseen ruoanlaittoon ilman pohjaan palamisen riskiä, haudutat sitten kastikkeita tai valmistat aamupuuroa. Joten, etsitpä sitten puurokattilaa, pastakattilaa, tai isoa kattilaa herkullisia keittoja varten, voit olla varma että meiltä löydät tarpeisiisi sopivan!

Cerasafe+ -kattilasarja on ekologinen ja laadukas paistoastiasarja: erinomaisen lämmönjohtokyvyn vuoksi se kuluttaa hyvin vähän energiaa, ja kestävän pinnoitteen vuoksi tuote kestää pitkään. Cerasafe + -sarjan tuotteet soveltuvat kaikille liesille, myös induktiolle. Pinnoitteet eivät sisällä PFOA:ta.

Kaikki HEIROLin pinnoitetut kattilat ja kasarit sopivat kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Monipuolisen tuoteperheen etuna on sen korkea laatu: tuotteemme soveltuvat käytettäväksi niin kotioloissa kuin ammattikeittiöissäkin. Tutustu valikoimaan, valitse suosikkisi ja nauti ruoanlaitosta laadukkailla keittiötarvikkeilla!

9 tuotetta