Padat

Hyvää pataa varten keittiöön tarvitaan tietysti hyvät padat. Valikoimissamme on niin haudutus- kuin valurautapatojakin ruoanlaittoasi sujuvoittamaan. Kunhan työvälineet ovat kunnossa, herkulliset pataruoat syntyvät varsin vaivattomasti: valitut raaka-aineet pataan, kansi päälle... Lue lisää

Hyvää pataa varten keittiöön tarvitaan tietysti hyvät padat. Valikoimissamme on niin haudutus- kuin valurautapatojakin ruoanlaittoasi sujuvoittamaan. Kunhan työvälineet ovat kunnossa, herkulliset pataruoat syntyvät varsin vaivattomasti: valitut raaka-aineet pataan, kansi päälle ja uuniin kypsymään. Odottelua vesi kielellä ja sitten nautiskelemaan! Pataruoat, kuten riistakäristys tai karjalanpaisti, ovat monien mielestä suurta herkkua ja kunnolla kypsytettyinä oikein murenevat suussa. Voipa pataan heittää myös meheviä juureksia tai sieniä kypsymään.
Pataruokien hienous on helppouden ohella juuri niiden monipuolisuus: padassa kykenee valmistamaan melkeinpä mitä tahansa: lihaa, kalaa, kanaa, kasviksia, juureksia, vihanneksia tai vaikka leipää – kokeilevalla kokkaajalla vain mielikuvitus on rajana pataruokien parissa hääriessä.