Keitto- ja paistoastiat

Keitä, paista ja ruskista laadukkaiden keitto- ja paistoastioiden avulla! Valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivat paistinpannut, uunivuoat, kattilat ja kasarit. Keitto- ja paistoastiat arsenaaliimme kuuluu muun muassa klassisia valurautapannuja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja... Lue lisää

Keitä, paista ja ruskista laadukkaiden keitto- ja paistoastioiden avulla! Valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivat paistinpannut, uunivuoat, kattilat ja kasarit. Keitto- ja paistoastiat arsenaaliimme kuuluu muun muassa klassisia valurautapannuja, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja teräskattiloita ja pannuja, wokkipannuja, sekä keraamisesti vahvistettuja pinnoitettuja kattiloita, paistokasareita ja paistinpannuja.

Kypsennys on olennainen työvaihe ruokaa valmistettaessa – älä anna onnistuneen kypsennyksen jäädä kiinni ainakaan sopivista välineistä. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti jokaiseen liesityyppiin sopivan kattilan tai pannun. Korkeatasoiset keitto- ja paistoastiat soveltuvat käytettäväksi jokaisessa keittiössä, niin kodin sykkivässä sydämessä, kuin vaativassa ammattilaisympäristössäkin.

Valikoimastamme löydät paistinpannusarjoja, kattiloita, ja kasareita erilaisiin paistotarkoituksiin, kaikille liesille, sekä erilaisille kokkaajille. Olit sitten etsimässä pinnoitettua pannua, teräspannua, näiden kahden hybridia, tai valurautapannua, voit luottaa siihen että löydät sen meiltä. Tutustu valikoimaan, valitse suosikkisi, ja nauti ruoanlaitosta laadukkailla keittiötarvikkeilla!

91 tuotetta