Uunivuoat ja uuniastiat

Uunivuoassa paistat pannarit, uunikasvikset, kokonaisen kanan tai valmistat herkulliset vuokaruoat! Hyvät uunivuoat ja uuniastiat ovat kokin tärkeitä apureita. Valikoimistamme löydät niin posliinivuoat, alumiinivuoat kuin pinnoitetut uunivuoat. HEIROLin First-sarjan posliivuoat sopivat... Lue lisää

Uunivuoassa paistat pannarit, uunikasvikset, kokonaisen kanan tai valmistat herkulliset vuokaruoat! Hyvät uunivuoat ja uuniastiat ovat kokin tärkeitä apureita. Valikoimistamme löydät niin posliinivuoat, alumiinivuoat kuin pinnoitetut uunivuoat.

HEIROLin First-sarjan posliivuoat sopivat mikroon, kestävät uunin ja konepesun sekä ovat kauniita kattauksessa.

Alumiinivuoka on myös loistava vaihtoehto ja on siksi monen ammattilaisen mielestä ainoa oikea valinta. Alumiini on erinomainen lämmönjohtaja, ja sen vuoksi paistaa parhaiten. Kun pidät hyvää huolta alumiinivuoasta, voit olla varma että saat luotettavan apurin keittiöön pitkäksi aikaa! Valikoimamme alumiinivuoat ovat laadustaan tunnettuja Italo Ottinetti -vuokia.

Pinnoitettu uunivuoka on monipuolinen kotikokin apuri ja yksi sen parhaista ominaisuuksista on sen helppokäyttöisyys! Uunivuoan pinnoitteen ansiosta ruoka irtoaa vuoasta helposti ja se on helppo puhdistaa. Valitse HEIROLin uunivuoat ja uuniastiat jotta kokkauksen lopputulos ei jää kiinni tarvikkeista!

16 tuotetta