Big Ear -valurautasarja

Big Ear -valurautasarjan pannut ovat jämeriä ja valuraudan haudutusominaisuudet ovat ylivertaisia ja pannulla saat hyvän paistopinnan ruokaan. Kauniit puiset kahvat sekä kiiltävä ulkopinnan emalointi tekevät pannuista kauniita keittiön sisustuselementtejä. Big... Lue lisää

Big Ear -valurautasarjan pannut ovat jämeriä ja valuraudan haudutusominaisuudet ovat ylivertaisia ja pannulla saat hyvän paistopinnan ruokaan. Kauniit puiset kahvat sekä kiiltävä ulkopinnan emalointi tekevät pannuista kauniita keittiön sisustuselementtejä. Big Ear -valurautasarja sisältää padan, paistokasarin, paistinpannun, ja parilapannun. Pannujen puiset kahvat voi irrottaa tarvittaessa.

Valurautapadat ja -pannut ovat oikein hoidettuina ikuisia! Sisäpinnan mattaemalointi suojaa pintaa ruostumiselta ja mattaemaloinnin ansiosta sarjan tuotteet on helppo puhdistaa! Älä säilytä sarjan tuotteissa ruokaa sillä se saattaa pilata mattaemaloinnin. Käytä muovisia, nylonisia tai puisia välineitä jotta paistopinta ei naarmuunnu. Valurauta säilyy parhaimmillaan ollessaan jatkuvassa käytössä. Tsekkaa Big Ear -valurautasarja verkkokaupassa, valitse omat suosikkisi ja nauti ruoanlaitosta laadukkaille keittiötarvikkeilla!

4 tuotetta