Rekrytointi

Heirol Oy on 25-vuotias suomalainen perheyritys. Olemme lyhyen historiamme aikana nousseet yhdeksi Suomen joh-tavista keittiövälineiden valmistuttajista. Teemme yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, ja tuomme markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiövälineitä.

Nyt haemme kahta myyntiedustajaa.

B2B MYYNTIEDUSTAJA vastuualueenaan Pohjois-Suomi, Pohjanmaa ja Kainuu
B2B MYYNTIEDUSTAJA vastuualueenaan Keski- ja Itä-Suomi (aluemuutokset ovat mahdollisia)

Myyntiedustajana olet tärkeässä osassa myyntiorganisaatiotamme ja aktiivisessa roolissa kehittämässä myyntiämme. Olet tiiviissä yhteydessä jälleenmyyjiimme ja varmistat sinulle asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisen. Yhdessä myyntipäällikkömme kanssa varmistat, että asiakkaillasi ovat tarvittavat tiedot, tuotteet ja materiaalit hyvien myynti-kokonaisuuksien luomiseksi. Suunnittelet yhdessä asiakkaiden kanssa eri sesonkeihin sopivat tuotekokonaisuudet ja pidät yllä luotettavaa asiakas–toimittaja-suhdetta yhteistyötä kehittämällä. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiin heitä tavaten, puhelimitse tai sähköpostitse. Nykyisten asiakkaiden lisäksi pyrit luonnollisesti kasvattamaan asiakaskuntaa myös uusia asiakkaita ja mahdollisuuksia kartoittamalla. Työtehtäviisi kuuluu ajoittainen edustaminen jälleenmyyjiemme myyntitapahtumissa. Heirol-brändituotteiden lisäksi salkkuusi kuuluu edustamiemme päämiesten tuotteet ja tuotekokonaisuudet.

Oletko sinä etsimämme huippumyyjä?

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta:
• Aikaisempia näyttöjä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä
• Yhteistyökykyä, hyvää paineensietokykyä sekä kykyä sopeutua muutokseen.
• Teet mielelläsi yhteistyötä eri-laisten ihmisten kanssa ja toimit pitkäjänteisellä ja sinnikkäällä otteella
• Järjestelmällisyyttä ja kykyä kehittää toimintaa sekä määrätietoista ja itsenäistä otetta myyntityöhön • Innostut tavoitteista ja sinua ohjaa halu saavuttaa asetetut tavoitteet • Kykenet suunnittelemaan ajankäyttösi, ja sitoudut työhön ja asiakkuuksiisi
• Hallitset yleisimmät Office-ohjelmat (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), aikaisempi kokemus ERP-järjestelmistä on eduksi
• Olet kiinnostunut ruoasta ja ruoanlaitosta sekä seuraat aktiivisesti alan trendejä
• Pidät aktiivisesti huolta itsestäsi.

Saat tehtävään ja tuotevalikoimaamme perusteellisen perehdytyksen. Toimistomme nuorekas ja energinen tiimi ja Kaarinasta käsin liikkuva myyntipäällikkömme ovat tukenasi menestyäksesi työssä. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joko omalla toiminimellä tai voit olla suorassa työsuhteessa ja saat kannustavan tulospalkan (pohja+provisio). 

Lähetä hakemuksesi meille 9.6.2017 mennessä sähköpostilla: rekrytointi@heirol.fi. 
Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä (kuitenkin viimeistään 1.8.2017).

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Rolf Moborg, p. 0500 521 121.

Tervetuloa joukkoomme tekemään keittiöstä kodin paras paikka!

 

AVOIN TYÖHAKEMUS

Jos Sinulle ei juuri nyt ole sopivaa tehtävää tarjolla, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Heirolilla, voit lähettää avoimen hakemuksen sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@heirol.fi. Merkitse sähköpostin otsikkokenttään "AVOIN TYÖHAKEMUS". Kutsumme sinut haastatteluun, mikäli sopiva paikka avautuu.

Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tiedot ovat ainoastaan rekrytoinnista vastaavien esimiesten käytettävissä ja niitä käytetään Heirol Oy:n sisällä olevia tehtäviä täytettäessä.