27 vuotias suomalainen perheyritys on laadukkaiden keittiövälineiden valmistuttaja ja maahantuoja

Kaarinassa sijaitseva perheyritys Heirol Oy on tuonut keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin jo 27 vuoden ajan. Heimo Lehtonen perusti yrityksen poikansa Rolf Moborgin kanssa vuonna 1991 aloittamalla toiminnan Lehtosen autotallista Littoisissa. Heirol Oy on historiansa aikana noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista.

Heirolin toiminta-ajatus on ollut kunnianhimoinen alusta alkaen. Haluamme tuoda markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiön pienvälineitä, jotka innostavat suomalaisia valmistamaan kotona enemmän ruokaa. -Meistä perhe ja hyvä ruoka ovat elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaankaan. Tietysti se on myös paljon terveellisempää ja edullisempaakin kuin valmisruoka. Haluamme innostaa suomalaisia valmistamaan kotona useammin ruokaa ja viettämään enemmän aikaa yhdessä keittiössä ja ruokapöydän äärellä, kertoo toimitusjohtaja Rolf Moborg, neljän lapsen isä.

Teemme yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta voisimme taata Heirol-tuotteille mahdollisimman korkean laadun. Perheyrityksessä otamme asiakkaiden palautteet ja ehdotuksen suoraan itse vastaan, ja haluamme reagoida niihin nopeasti. Tavoite on mielestämme jo nyt hyvin saavutettu, mutta sama ajatus kantaa edelleen!

Heirol-nimen alta löytyy useita laadukkaita tuotemerkkejä. Tärkein tuoteryhmä on Steely-sarja, josta löytyy keittiövälineitä aina kattiloista kuorimaveitsiin. Steely-pienvälineitä on myyty Suomessa jo yli 5 miljoonaa kappaletta. Yrityksen uusia ylpeydenaiheita ovat laadukas patentoitu Heirol Steelsafe paistinpannusarja, sekä uudistettu kuluttajatestejä voittanut tuotesarja Cerasafe+. Paistoastiat jotka käyvät vaativillekin kokeille ja ruoanlaiton harrastajille.

Oman tuotemerkin lisäksi Heirol tuo Suomeen kanadalaisyrityksen Trudeaun keittiövälineitä ja Disney lastenastioita ja toimii tunnettujen italialaisten brändien, Marcato-pastakoneiden ja Bialetti espressokeitinten maahantuojana.

 

 

Lisätietoja:

Managing Director
Mr Rolf Moborg
rolf.moborg@heirol.fi

Tel. +358 (0)500 521121

Yhteystiedot - Company information

Heirol Oy
Laasmäenkatu 6
20780 KAARINA, Finland

P. +358 (0)75-326 6800
F. +358 (0)2-246 2326
e-mail: info (at) heirol.fi
rekrytointi (at) heirol.fi
e-mail: info (at) heirol.fi

 

Rekrytointi 

Tarkista avoimet työpaikat tai lähetä meille avoin työhakemuksesi!