SYDÄN SUKLAAMUOTTI, silikonia 15 konvehtia

Lisää kuvia tuotteesta

  • SYDÄN SUKLAAMUOTTI, silikonia 15 konvehtia
  • SYDÄN SUKLAAMUOTTI, silikonia 15 konvehtia
  • SYDÄN SUKLAAMUOTTI, silikonia 15 konvehtia

SYDÄN SUKLAAMUOTTI, silikonia 15 konvehtia

5,80 €
Lisää toivelistaan

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

 
Tuotenumero: 37050
Valmista itse herkulliset konvehdit!

Sydän suklaamuotilla valmistat 15 kaunista sydämen mallista suklaakonvehtia kerralla.
Ohje 15 konvehdin valmistukseen: sulata noin 100-150 grammaa suklaata liedellä tai mikrossa. Laita konvehdin täytteeksi pähkinä tai lempimarjasi, ja kaada sula suklaa päälle. Jäähdytä konvehteja jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Helppoa ja herkullista!

Makuja voit vaihdella loputtomasti suklaita ja täytteitä vaihtelemalla: tee kaunis konvehti käyttämällä valkosuklaata ja tummaa suklaata, tai terveellisempi suklaa raakasuklaasta!

Silikonimuotti on myös hyvä jääpalamuotti, jossa teet suloiset jääpalat hääboolin koristeeksii!

Valmiin konvehdin koko: 2,8*2 cm, korkeus 2 cm.

Materiaali: silikoni. Pesu astianpesukoneen yläkorissa.
 

Lisätiedot

Valmista itse herkulliset konvehdit! Sydän suklaamuotilla valmistat 15 kaunista sydämen mallista suklaakonvehtia kerralla. Ohje 15 konvehdin valmistukseen: sulata noin 100-150 grammaa suklaata liedellä tai mikrossa. Laita konvehdin täytteeksi pähkinä tai lempimarjasi, ja kaada sula suklaa päälle. Jäähdytä konvehteja jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Helppoa ja herkullista! Makuja voit vaihdella loputtomasti suklaita ja täytteitä vaihtelemalla: tee kaunis konvehti käyttämällä valkosuklaata ja tummaa suklaata, tai terveellisempi suklaa raakasuklaasta! Silikonimuotti on myös hyvä jääpalamuotti, jossa teet suloiset jääpalat hääboolin koristeeksii! Valmiin konvehdin koko: 2,8*2 cm, korkeus 2 cm. Materiaali: silikoni. Pesu astianpesukoneen yläkorissa.
 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Valmista itse herkulliset konvehdit! Sydän suklaamuotilla valmistat 15 kaunista sydämen mallista suklaakonvehtia kerralla. Ohje 15 konvehdin valmistukseen: sulata noin 100-150 grammaa suklaata liedellä tai mikrossa. Laita konvehdin täytteeksi pähkinä tai lempimarjasi, ja kaada sula suklaa päälle. Jäähdytä konvehteja jääkaapissa vähintään tunnin ajan. Helppoa ja herkullista! Makuja voit vaihdella loputtomasti suklaita ja täytteitä vaihtelemalla: tee kaunis konvehti käyttämällä valkosuklaata ja tummaa suklaata, tai terveellisempi suklaa raakasuklaasta! Silikonimuotti on myös hyvä jääpalamuotti, jossa teet suloiset jääpalat hääboolin koristeeksii! Valmiin konvehdin koko: 2,8*2 cm, korkeus 2 cm. Materiaali: silikoni. Pesu astianpesukoneen yläkorissa.