KAKKUVUOKA alumiinia 24 cm, korkeus 8 cm

KAKKUVUOKA alumiinia 24 cm, korkeus 8 cm

Heirol

23,90 €
Lisää toivelistaan

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Nouto postista 5,90€  |  Toimitus kotiin 10€  |  Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

 
Tuotekoodi: 78140/24/8
Ammattilaiset luottavat usein kakkuvuoissa perinteiseen alumiiniin, sillä se johtaa hyvin lämpöä ja alumiinisissa vuoissa syntyy kaunein paistotulos. Vuoka pitää voidella ja mahdollisesti jauhottaa hyvin ennen käyttöä.

Halkaisijaltaan 24 cm vuoassa on 8 cm reunat, joten siinä voi paistaa korkeammankin kakun.

Käsinpesu. Alumiini ei sovellu pestäväksi tiskikoneessa. Pese mielellään lämpimällä vedellä, välttäen voimakkaita astianpesuaineita. Pinta saa patinoitua ja se kuuluukin jäädä hieman rasvaiseksi, näin taataan vuoalle paras paistotulos sekä pitkä ikä.

Valmistusmaa: Italia
 

Tiedot

Ammattilaiset luottavat usein kakkuvuoissa perinteiseen alumiiniin, sillä se johtaa hyvin lämpöä ja alumiinisissa vuoissa syntyy kaunein paistotulos. Vuoka pitää voidella ja mahdollisesti jauhottaa hyvin ennen käyttöä. Halkaisijaltaan 24 cm vuoassa on 8 cm reunat, joten siinä voi paistaa korkeammankin kakun. Käsinpesu. Alumiini ei sovellu pestäväksi tiskikoneessa. Pese mielellään lämpimällä vedellä, välttäen voimakkaita astianpesuaineita. Pinta saa patinoitua ja se kuuluukin jäädä hieman rasvaiseksi, näin taataan vuoalle paras paistotulos sekä pitkä ikä. Valmistusmaa: Italia
 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Ammattilaiset luottavat usein kakkuvuoissa perinteiseen alumiiniin, sillä se johtaa hyvin lämpöä ja alumiinisissa vuoissa syntyy kaunein paistotulos. Vuoka pitää voidella ja mahdollisesti jauhottaa hyvin ennen käyttöä. Halkaisijaltaan 24 cm vuoassa on 8 cm reunat, joten siinä voi paistaa korkeammankin kakun. Käsinpesu. Alumiini ei sovellu pestäväksi tiskikoneessa. Pese mielellään lämpimällä vedellä, välttäen voimakkaita astianpesuaineita. Pinta saa patinoitua ja se kuuluukin jäädä hieman rasvaiseksi, näin taataan vuoalle paras paistotulos sekä pitkä ikä. Valmistusmaa: Italia