LEIPÄVUOKA alumiinia 26cm, 1.5 L

Lisää kuvia tuotteesta

  • LEIPÄVUOKA alumiinia 26cm, 1.5 L
  • LEIPÄVUOKA alumiinia 26cm, 1.5 L

LEIPÄVUOKA alumiinia 26cm, 1.5 L

Heirol

Normaali hinta: 16,90 €

Alennushinta 13,52 €

Lisää toivelistaan

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

KAIKKI TUOTTEET -20% ( voimassa 1.4.-15.4.)
Nouto postista 5,90€  |   Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille
Psst! Ilmainen kotiinkuljetus yli 70€ tilauksille

 
Tuotekoodi: 78161/26
Kaunis alumiinivuoka on oikein käytettynä ikuinen! Alumiini on myös hyvä lämmönjohtaja ja siksi paras materiaali kakkuvuokiin.

Tämä laadukas 26 cm pitkä leipävuoka on valmistettu Italiassa perinteisin menetelmin. Vuoan korkeus on 7,5 cm ja leveys 10 cm.

Käsinpesu. Alumiini ei sovellu pestäväksi tiskikoneessa. Pese mielellään lämpimällä vedellä, välttäen voimakkaita astianpesuaineita. Pinta saa patinoitua ja se kuuluukin jäädä hieman rasvaiseksi, näin taataan vuoalle paras paistotulos sekä pitkä ikä.

Valmistusmaa: Italia
 

Tiedot

Kaunis alumiinivuoka on oikein käytettynä ikuinen! Alumiini on myös hyvä lämmönjohtaja ja siksi paras materiaali kakkuvuokiin. Tämä laadukas 26 cm pitkä leipävuoka on valmistettu Italiassa perinteisin menetelmin. Vuoan korkeus on 7,5 cm ja leveys 10 cm. Käsinpesu. Alumiini ei sovellu pestäväksi tiskikoneessa. Pese mielellään lämpimällä vedellä, välttäen voimakkaita astianpesuaineita. Pinta saa patinoitua ja se kuuluukin jäädä hieman rasvaiseksi, näin taataan vuoalle paras paistotulos sekä pitkä ikä. Valmistusmaa: Italia
 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Kaunis alumiinivuoka on oikein käytettynä ikuinen! Alumiini on myös hyvä lämmönjohtaja ja siksi paras materiaali kakkuvuokiin. Tämä laadukas 26 cm pitkä leipävuoka on valmistettu Italiassa perinteisin menetelmin. Vuoan korkeus on 7,5 cm ja leveys 10 cm. Käsinpesu. Alumiini ei sovellu pestäväksi tiskikoneessa. Pese mielellään lämpimällä vedellä, välttäen voimakkaita astianpesuaineita. Pinta saa patinoitua ja se kuuluukin jäädä hieman rasvaiseksi, näin taataan vuoalle paras paistotulos sekä pitkä ikä. Valmistusmaa: Italia