Kulinaristin valinta

Lisää kuvia tuotteesta

  • Kulinaristin valinta
  • Kulinaristin valinta
  • Kulinaristin valinta
  • Kulinaristin valinta
  • Kulinaristin valinta

Kulinaristin valinta

190,00 €

Varastossa

Kulinaristin valinta on suunniteltu jokaiselle oman keittiönsä Master Chefille! Kokkaus on mukavampaa ja jopa helpompaa kun välineet on kunnossa.

Setti sisältää: Steelsafe paistinpannu 28cm, Steely teräs paistinlasta, Pro Santokuveitsi, Pro vihannesveitsi, kokkipihdit

Steelsafe paistinpannu 28 cm
Steelsafe -paistinpannuissa yhdistyy teräspannun ja tarttumattoman pinnoitteen edut! Pannun ainutlaatuinen teräksinen hunajakennorakenne suojaa tarttumatonta pinnoitetta. Tukevan teräsrungon sisällä kulkee alumiinisydän kauttaaltaan, reunasta reunaan, jolloin lämpö jakaantuu tehokkaasti ja tasaisesti myös pannun reunoille. Teräsrungon ja kahvojen ansiosta pannu soveltuu kaikille liesille, myös induktioliedelle, sekä uuniin 260 C saakka.

Steely teräksinen paistinlasta
Heirol Steely -sarjan laadukas, taipuisa paistinlasta on ruostumatonta terästä.

Pro santokuveitsi
Pro santokuveitsi on valmistettu laadukkaasta korroosionkestävästä saksalaisesta veitsiteräksestä. Veitsen terävyys, teroituskulma ja erinomainen tasapaino tekevät leikkaamisesta vaivatonta. Veitsen taottu terä on käytössä kimmoisa ja tukeva. Terän tyven ergonominen muotoilu suojaa sormia ja mahdollistaa miellyttävän otteen. Takuu 5 vuotta.

Pro vihannesveitsi
Pro vihannesveitsi on valmistettu laadukkaasta korroosionkestävästä saksalaisesta veitsiteräksestä. Veitsen terävyys, teroituskulma ja erinomainen tasapaino tekevät leikkaamisesta vaivatonta. Veitsen taottu terä on käytössä kimmoisa ja tukeva. Terän tyven ergonominen muotoilu suojaa sormia ja mahdollistaa miellyttävän otteen. Takuu 5 vuotta.

Kokkipihdit 30 cm
Laadukkailla keittiöpihdeillä käännät paistettavat pihvit ja grillattavan ruoan sekä sekoitat salaatin. Huolella suunnitellut ja viimeistellyt atulat ovat 30 cm pitkät. Jäykät pinsetit eivät veltostu, ja pidikkeen sekä pihtien päiden hammastus takaavat hyvän otteen raaka-aineista. Kokkipinsetit on valmitettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä.
 
Jaa:
facebook instagram twitter Pin it!
 
 
Tuotenumero:
88120