Keitto- ja paistoastiat

Keitto- ja paistoastiat koti- ja ammattikeittiöön

Kypsennys on olennainen työvaihe ruokaa valmistettaessa – älä anna onnistuneen kypsennyksen jäädä kiinni ainakaan sopivista välineistä. Heirolin korkeatasoiset keitto- ja paistoastiat soveltuvat käytettäväksi jokaisessa keittiössä, niin kodin sykkivässä sydämessä kuin vaativassa ammattilaisympäristössäkin. Löydät valikoimistamme mm. paistinpannuja moneen lähtöön: etana-, kupari-, lettu- ja blinipannut herkuttelijoille sekä teräs-, valurauta- ja pinnoitetut pannut arkisempaan käyttöön.

Suunnitteletpa sitten lettukestejä ystävien kesken tai kaipaat hyvää paistinpannua vaikkapa jauhelihan ruskistamiseen, Heirolin valikoimista löydät kaiken tarvitsemasi. Vaikka hyvää ruokaa on hankala pilata huonoillakaan työvälineillä, päivittämällä vanhat paistinpannusi tähän päivään teet itsellesi palveluksen sujuvoittamalla ruoanlaittoasi merkittävästi.   

Keitä, paista ja ruskista Heirolin keitto- ja paistoastioiden avulla

Paistinpannujen ohella kattilat, kasarit ja padat lasikansineen kuuluvat niin ikään jokaisen keittiön vakiovarustukseen. Veden kielelle nostattavat uudet perunat kesällä, herkulliset höyrytetyt kasvikset, keitetty riisi kanan kyytipojaksi – tai jouluinen riisipuuro. Se vasta on todellista herkkua, senhän me kaikki tiedämme. Kunnon kattilalla saat loihdittua juuri mieleistäsi ruokaa tai maistuvia kokkauksia vieraillesi varmasti riittävissä määrin.

Heirolin uuninkestävät vuoat ja astiat

Paras uuniruoka valmistuu hyvässä uunivuoassa tai jossakin muussa sopivassa uuniastiassa. Paista mureaa karjalanpaistia, laita lohi vuokaan ja kuorruta kunnon kermalla, tai kiepsauta piirakkavuoalle maistuva piiras ja anna paistua rauhassa. Heirolin keitto- ja paistoastioita käyttämällä onnistut varmasti. Tutustu valikoimaamme!

Keitto- ja paistoastiat koti- ja ammattikeittiöön

Kypsennys on olennainen työvaihe ruokaa valmistettaessa – älä anna onnistuneen kypsennyksen jäädä kiinni ainakaan sopivista välineistä. Heirolin korkeatasoiset keitto- ja paistoastiat soveltuvat käytettäväksi jokaisessa keittiössä, niin kodin sykkivässä sydämessä kuin vaativassa ammattilaisympäristössäkin. Löydät valikoimistamme mm. paistinpannuja moneen lähtöön: etana-, kupari-, lettu- ja blinipannut herkuttelijoille sekä teräs-, valurauta- ja pinnoitetut pannut arkisempaan käyttöön.

Suunnitteletpa sitten lettukestejä ystävien kesken tai kaipaat hyvää paistinpannua vaikkapa jauhelihan ruskistamiseen, Heirolin valikoimista löydät kaiken tarvitsemasi. Vaikka hyvää ruokaa on hankala pilata huonoillakaan työvälineillä, päivittämällä vanhat paistinpannusi tähän päivään teet itsellesi palveluksen sujuvoittamalla ruoanlaittoasi merkittävästi.   

Keitä, paista ja ruskista Heirolin keitto- ja paistoastioiden avulla

Paistinpannujen ohella kattilat, kasarit ja padat lasikansineen kuuluvat niin ikään jokaisen keittiön vakiovarustukseen. Veden kielelle nostattavat uudet perunat kesällä, herkulliset höyrytetyt kasvikset, keitetty riisi kanan kyytipojaksi – tai jouluinen riisipuuro. Se vasta on todellista herkkua, senhän me kaikki tiedämme. Kunnon kattilalla saat loihdittua juuri mieleistäsi ruokaa tai maistuvia kokkauksia vieraillesi varmasti riittävissä määrin.

Heirolin uuninkestävät vuoat ja astiat

Paras uuniruoka valmistuu hyvässä uunivuoassa tai jossakin muussa sopivassa uuniastiassa. Paista mureaa karjalanpaistia, laita lohi vuokaan ja kuorruta kunnon kermalla, tai kiepsauta piirakkavuoalle maistuva piiras ja anna paistua rauhassa. Heirolin keitto- ja paistoastioita käyttämällä onnistut varmasti. Tutustu valikoimaamme!

Keitto- ja paistoastiat koti- ja ammattikeittiöön

Kypsennys on olennainen työvaihe ruokaa valmistettaessa – älä anna onnistuneen kypsennyksen jäädä kiinni ainakaan sopivista välineistä. Heirolin korkeatasoiset keitto- ja paistoastiat soveltuvat käytettäväksi jokaisessa keittiössä, niin kodin sykkivässä sydämessä kuin vaativassa ammattilaisympäristössäkin. Löydät valikoimistamme mm. paistinpannuja moneen lähtöön: etana-, kupari-, lettu- ja blinipannut herkuttelijoille sekä teräs-, valurauta- ja pinnoitetut pannut arkisempaan käyttöön.

Suunnitteletpa sitten lettukestejä ystävien kesken tai kaipaat hyvää paistinpannua vaikkapa jauhelihan ruskistamiseen, Heirolin valikoimista löydät kaiken tarvitsemasi. Vaikka hyvää ruokaa on hankala pilata huonoillakaan työvälineillä, päivittämällä vanhat paistinpannusi tähän päivään teet itsellesi palveluksen sujuvoittamalla ruoanlaittoasi merkittävästi.   

Keitä, paista ja ruskista Heirolin keitto- ja paistoastioiden avulla

Paistinpannujen ohella kattilat, kasarit ja padat lasikansineen kuuluvat niin ikään jokaisen keittiön vakiovarustukseen. Veden kielelle nostattavat uudet perunat kesällä, herkulliset höyrytetyt kasvikset, keitetty riisi kanan kyytipojaksi – tai jouluinen riisipuuro. Se vasta on todellista herkkua, senhän me kaikki tiedämme. Kunnon kattilalla saat loihdittua juuri mieleistäsi ruokaa tai maistuvia kokkauksia vieraillesi varmasti riittävissä määrin.

Heirolin uuninkestävät vuoat ja astiat

Paras uuniruoka valmistuu hyvässä uunivuoassa tai jossakin muussa sopivassa uuniastiassa. Paista mureaa karjalanpaistia, laita lohi vuokaan ja kuorruta kunnon kermalla, tai kiepsauta piirakkavuoalle maistuva piiras ja anna paistua rauhassa. Heirolin keitto- ja paistoastioita käyttämällä onnistut varmasti. Tutustu valikoimaamme!