Teräspannut

Teräspannut soveltuvat kaikille liesille, mukaan lukien kaasu ja grilli. Teräspannulla paistat ruoan pienemmällä teholla käyttäen vähemmän energiaa saamalla kuitenkin paistettavaan ruokaan kauniimmat pinnat. Teräspannun käyttö vaatii alkuun hieman opettelua. Älä... Lue lisää

Teräspannut soveltuvat kaikille liesille, mukaan lukien kaasu ja grilli. Teräspannulla paistat ruoan pienemmällä teholla käyttäen vähemmän energiaa saamalla kuitenkin paistettavaan ruokaan kauniimmat pinnat. Teräspannun käyttö vaatii alkuun hieman opettelua.
Älä kuumenna pannua heti täydellä teholla vaan portaittain. Lisää aina öljy tai voi ennen paistamisen aloitusta. Muista, että teräspannu toimii pienemmällä lämmöllä ja käytä voita tai öljyä enemmän, kuin mitä käyttäisit pinnoitetulla pannulla. Anna paistettavan tuotteen rauhassa paistua ennen sen kääntämistä.

Psst. Käsittele pannu aluksi ja myöhemmin tarpeen mukaan öljyllä, joka kestää korkeita lämpötiloja (esim. kookosöljy). Lisää puhtaalle pannulle reilusti öljyä. Kuumenna sitten pannu pikkuhiljaa niin kuumaksi, että öljy alkaa savuta. Sammuta liesi ja anna pannun rauhassa kylmentyä. Lopuksi pyyhkäise ylimääräinen öljy pannulta puhtaalla talouspaperilla. Lue lisää teräspannun käyttö- ja hoito-ohjeista.

27 tuotetta