Steely Classic pannut ja kattilat

Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Steely Classic -sarjan tuotteita yhdistää energiatehokas kolmikerrospohja, joka johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Tuotteissa on ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu ja niittikiinnitetty kahva joka asettuu... Lue lisää

Perinteinen teräspannu kestää aikaa ja käyttöä naarmuitta. Steely Classic -sarjan tuotteita yhdistää energiatehokas kolmikerrospohja, joka johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Tuotteissa on ergonominen, tyylikkäästi muotoiltu ja niittikiinnitetty kahva joka asettuu mukavasti käteen ja tekee sarjan tuotteiden käsittelystä vaivatonta. Steely Classic pannut ja kattilat sopivat kaikille liesille, myös induktiolle, ja uuniin. Tuotteet ovat täysin myrkyttömiä ja PFOA -vapaita.

Steely Classic pannut ja kattilat ovat täydellisiä pihvin, kasvisten, kanan ja öljyssä paistettavien ruokien valmistukseen. Koska teräspannuissa ei ole pinnoitetta, kuuluu niihin tehdä öljykäsittely tarttumisen estämiseksi. Video-ohjeet öljykäsittelyyn löydät tästä. Jos etsit pitkäikäistä ystävää keittiöösi, Steely Classic on sinun valintasi. Tutustu valikoimaan, valitse suosikkisi, ja nauti ruoanlaitosta laadukkailla keittiötarvikkeilla!

4 tuotetta