Steelsafe paistinpannut

HEIROL Pro Steelsafe – elämäsi paras ja edullisin paistinpannu! Steelsafe paistinpannut ovat täysin uudenlaisia ja ovat suunniteltu kovaan paistamiseen. Steelsafe-sarjan tuotteet ovat pitkän kehitystyön tulos: miten yhdistää teräspannujen kestävyys ja... Lue lisää

HEIROL Pro Steelsafe – elämäsi paras ja edullisin paistinpannu! Steelsafe paistinpannut ovat täysin uudenlaisia ja ovat suunniteltu kovaan paistamiseen.

Steelsafe-sarjan tuotteet ovat pitkän kehitystyön tulos: miten yhdistää teräspannujen kestävyys ja pinnoitetun pannun helppokäyttöisyys. Innovatiivinen, patentoitu hunajakenno-pintarakenne, yhdistää molempien pannujen parhaat puolet ja teräsrungon ja alumiinisydämen ansiosta lämpö jakautuu tehokkaasti. Teräksisen kennorakenteen ansioista tuotteella on 100 % naarmuuntumistakuu teräksisiä keittiövälineitä käytettäessä ja tarttumattoman pinnoitteen ansiosta pannu on helppokäyttöinen. Kaikki Steelsafe paistinpannut soveltuvat kaikille liesille ja uuniin (max 260 °C), sekä käytettäväksi HEIROL-lasikansien kanssa.

”Superpannu, joka on ollut kovassa käytössä ravintola Murussa jo muutaman vuoden. Kestää ja paistaa paremmin kuin mikään muu pannu.” -Henri Alén, Ammattikokki

Pitkäikäisen tuotteen valinta on kaikille hyväksi, niin luonnolle kuin lompakolle. Kunnollisen, pitkäikäisen ja laadukkaan pannun ostaminen on ekologisempaa kuin edullisen pannun päivitys vuoden välein.

4 tuotetta