Allsafe 5-ply

Allsafe 5-PLY Pro -paistinpannut kestävät aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas viisikerrosrakenne johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Kahva on ergonomisesti suunniteltu ja sen tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen sekä tekee... Lue lisää

Allsafe 5-PLY Pro -paistinpannut kestävät aikaa ja käyttöä naarmuitta. Energiatehokas viisikerrosrakenne johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti.
Kahva on ergonomisesti suunniteltu ja sen tyylikkäästi muotoiltu kahva asettuu mukavasti käteen sekä tekee pannun käsittelystä vaivatonta. Kahva ei kuumene käytössä liedellä mutta kuumenee kun pannu on uunissa. Pannu sopii kaikille liesille sekä uuniin ja grillille. Pannun pinnalla harjattu hunajakenno kuvio joka auttaa paistamisessa, varsinkin ruokien kanssa jotka ottavat helpommin paistaessa kiinni.
Allsafe 5-PLY Pro -paistinpannu on terästä, joten voit huoletta käyttää teräksisiä välineitä sillä kokatessasi!

Allsafe -pannu on täydellinen kovaan paistamiseen öljyn sekä voin kanssa jolloin ruokaan saa ihanan maun lisäksi kauniin värin sekä rapean paistopinnan. Allsafe -pannuissa on 25 vuoden takuu.

2 tuotetta