Keittiötarvikkeet

Kunnon keittiövälineillä loihdit hyvää ruokaa

Hyvä ruoka syntyy helpommin kunnon keittiövälineillä. Korkeatasoiset työvälineet – kuten lastat, raastimet, kulhot ja kuorijat – tekevät ruoanlaitosta nopeaa ja vaivatonta, jopa nautinnollista! Terävillä ja käteen istuvilla keittiöveitsillä niin lihan leikkaaminen kuin kasvisten pilkkominenkin käy sujuvasti. Sano hyvästit nirhaamiselle ja tunne, kuinka laadukkaan keittiöveitsen terä leikkaa niin kuin kuuluukin. 

Sirottele lihan tai kalan päälle suolaa, pippuria, paprikaa, chiliä tai käytä tuoreita murskattuja yrttejä. Kestävillä keraamisilla koneistoilla varustetut maustemyllyt sekä sirottimet ja morttelit huolehtivat siitä, että monipuolinen makujen maailma on aina saatavilla käden ulottuvilla.  

Tarkkuutta ruoanlaittoon Heirolin laatutuotteilla

Luotettava keittiövaaka on monen ruoanlaittajan vakiovaruste. Toinen pitää digitaalisesta vaa’asta, toisen valinta taas on perinteinen mekaaninen malli. Molemmat kuitenkin palvelevat nykyaikaisessa keittiössä yhtä hyvin. Kun ruoanlaitossa halutaan varmistua käytettävien raaka-aineiden määristä, tarkat keittiövaa’at näyttävät painot grammalleen oikein.

Esimerkiksi pastan valmistuksessa on oleellista mitata ainesosat oikein. Taikinasta alkaen itse tehty pasta onkin muuten todella herkullista, eikä ollenkaan niin ison työn takana kuin jotkut kenties kuvittelevat. Pastakoneilla ja tuorepastavälineillä kuka tahansa onnistuu maukkaan pastan valmistuksessa.

Apu- ja keittiövälineitä jokaiseen keittiöön

Tarkkuutta tarvitaan myös ruokaa kypsentäessä. Keittiössä käytettävät ajastimet, esimerkiksi monille tutut munakellot, toimivat joka kokin luotettavina pikku apureina. Aseta vain aika ja merkkiäänen soidessa kurkkaa uuniin tai kattilan kannen alle – jokohan olisi valmista?

Kätevät säilytystarvikkeet ja rasiat auttavat pitämään sekä työvälineet ja raaka-aineet että valmiit ruoat järjestyksessä. Kun on aika kattaa pöytä, näyttävät ja tilavat tarjoilukulhot toimivat katseenvangitsijoina ja suorastaan kutsuvat aterioimaan.

Kunnon keittiövälineillä loihdit hyvää ruokaa

Hyvä ruoka syntyy helpommin kunnon keittiövälineillä. Korkeatasoiset työvälineet – kuten lastat, raastimet, kulhot ja kuorijat – tekevät ruoanlaitosta nopeaa ja vaivatonta, jopa nautinnollista! Terävillä ja käteen istuvilla keittiöveitsillä niin lihan leikkaaminen kuin kasvisten pilkkominenkin käy sujuvasti. Sano hyvästit nirhaamiselle ja tunne, kuinka laadukkaan keittiöveitsen terä leikkaa niin kuin kuuluukin. 

Sirottele lihan tai kalan päälle suolaa, pippuria, paprikaa, chiliä tai käytä tuoreita murskattuja yrttejä. Kestävillä keraamisilla koneistoilla varustetut maustemyllyt sekä sirottimet ja morttelit huolehtivat siitä, että monipuolinen makujen maailma on aina saatavilla käden ulottuvilla.  

Tarkkuutta ruoanlaittoon Heirolin laatutuotteilla

Luotettava keittiövaaka on monen ruoanlaittajan vakiovaruste. Toinen pitää digitaalisesta vaa’asta, toisen valinta taas on perinteinen mekaaninen malli. Molemmat kuitenkin palvelevat nykyaikaisessa keittiössä yhtä hyvin. Kun ruoanlaitossa halutaan varmistua käytettävien raaka-aineiden määristä, tarkat keittiövaa’at näyttävät painot grammalleen oikein.

Esimerkiksi pastan valmistuksessa on oleellista mitata ainesosat oikein. Taikinasta alkaen itse tehty pasta onkin muuten todella herkullista, eikä ollenkaan niin ison työn takana kuin jotkut kenties kuvittelevat. Pastakoneilla ja tuorepastavälineillä kuka tahansa onnistuu maukkaan pastan valmistuksessa.

Apu- ja keittiövälineitä jokaiseen keittiöön

Tarkkuutta tarvitaan myös ruokaa kypsentäessä. Keittiössä käytettävät ajastimet, esimerkiksi monille tutut munakellot, toimivat joka kokin luotettavina pikku apureina. Aseta vain aika ja merkkiäänen soidessa kurkkaa uuniin tai kattilan kannen alle – jokohan olisi valmista?

Kätevät säilytystarvikkeet ja rasiat auttavat pitämään sekä työvälineet ja raaka-aineet että valmiit ruoat järjestyksessä. Kun on aika kattaa pöytä, näyttävät ja tilavat tarjoilukulhot toimivat katseenvangitsijoina ja suorastaan kutsuvat aterioimaan.

Kunnon keittiövälineillä loihdit hyvää ruokaa

Hyvä ruoka syntyy helpommin kunnon keittiövälineillä. Korkeatasoiset työvälineet – kuten lastat, raastimet, kulhot ja kuorijat – tekevät ruoanlaitosta nopeaa ja vaivatonta, jopa nautinnollista! Terävillä ja käteen istuvilla keittiöveitsillä niin lihan leikkaaminen kuin kasvisten pilkkominenkin käy sujuvasti. Sano hyvästit nirhaamiselle ja tunne, kuinka laadukkaan keittiöveitsen terä leikkaa niin kuin kuuluukin. 

Sirottele lihan tai kalan päälle suolaa, pippuria, paprikaa, chiliä tai käytä tuoreita murskattuja yrttejä. Kestävillä keraamisilla koneistoilla varustetut maustemyllyt sekä sirottimet ja morttelit huolehtivat siitä, että monipuolinen makujen maailma on aina saatavilla käden ulottuvilla.  

Tarkkuutta ruoanlaittoon Heirolin laatutuotteilla

Luotettava keittiövaaka on monen ruoanlaittajan vakiovaruste. Toinen pitää digitaalisesta vaa’asta, toisen valinta taas on perinteinen mekaaninen malli. Molemmat kuitenkin palvelevat nykyaikaisessa keittiössä yhtä hyvin. Kun ruoanlaitossa halutaan varmistua käytettävien raaka-aineiden määristä, tarkat keittiövaa’at näyttävät painot grammalleen oikein.

Esimerkiksi pastan valmistuksessa on oleellista mitata ainesosat oikein. Taikinasta alkaen itse tehty pasta onkin muuten todella herkullista, eikä ollenkaan niin ison työn takana kuin jotkut kenties kuvittelevat. Pastakoneilla ja tuorepastavälineillä kuka tahansa onnistuu maukkaan pastan valmistuksessa.

Apu- ja keittiövälineitä jokaiseen keittiöön

Tarkkuutta tarvitaan myös ruokaa kypsentäessä. Keittiössä käytettävät ajastimet, esimerkiksi monille tutut munakellot, toimivat joka kokin luotettavina pikku apureina. Aseta vain aika ja merkkiäänen soidessa kurkkaa uuniin tai kattilan kannen alle – jokohan olisi valmista?

Kätevät säilytystarvikkeet ja rasiat auttavat pitämään sekä työvälineet ja raaka-aineet että valmiit ruoat järjestyksessä. Kun on aika kattaa pöytä, näyttävät ja tilavat tarjoilukulhot toimivat katseenvangitsijoina ja suorastaan kutsuvat aterioimaan.