Pressopannut eli pressokeittimet

Heirolin pressopannut, jotka myös pressokeittiminä tunnetaan, ovat hyvin yksinkertaisia laitteita maistuvan ja aromikkaan kahvin valmistamiseksi. Tarvitset vain kahvinporoja ja hieman alle kiehumispisteen olevaa kuumaa vettä – lisää porot ja vesi pannuun, anna juoman hautua n. 3–5 minuuttia, paina pannun männällä purut alas ja nautiskele sen jälkeen kahvisi haluamastasi kupista tai mukista! Niin helposti se käy. Jos veden kuumentaminen onnistuu esimerkiksi puuhellalla tai avotulella, ei kahvintekoon tarvita edes sähköä.

Pressopannut soveltuvat pieniin tiloihin

Pienessä keittiössä pressopannun avulla on kätevää korvata perinteinen suodatinkeitin. Keittiön työtasoilta ei tarvitse uhrata ylimääräistä tilaa isolle keittimelle, sillä pressopannun voi kaivaa näppärästi esiin kaapista aina tarpeen vaatiessa ja kahvihampaan kolottaessa. Kahvien jälkeen pannu pesaistaan ja laitetaan takaisin odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Pressopannuista on saatavilla eri kokoja – pienimmillä malleilla valmistat sopivasti ison mukillisen kahvia itsellesi, suuremmilla teet kahvit koko porukalle. Heirol-pressopannujen ohella edustamme myös Bialettin pressokeittimiä.

Pressopannut eli pressokeittimet

Heirolin pressopannut, jotka myös pressokeittiminä tunnetaan, ovat hyvin yksinkertaisia laitteita maistuvan ja aromikkaan kahvin valmistamiseksi. Tarvitset vain kahvinporoja ja hieman alle kiehumispisteen olevaa kuumaa vettä – lisää porot ja vesi pannuun, anna juoman hautua n. 3–5 minuuttia, paina pannun männällä purut alas ja nautiskele sen jälkeen kahvisi haluamastasi kupista tai mukista! Niin helposti se käy. Jos veden kuumentaminen onnistuu esimerkiksi puuhellalla tai avotulella, ei kahvintekoon tarvita edes sähköä.

Pressopannut soveltuvat pieniin tiloihin

Pienessä keittiössä pressopannun avulla on kätevää korvata perinteinen suodatinkeitin. Keittiön työtasoilta ei tarvitse uhrata ylimääräistä tilaa isolle keittimelle, sillä pressopannun voi kaivaa näppärästi esiin kaapista aina tarpeen vaatiessa ja kahvihampaan kolottaessa. Kahvien jälkeen pannu pesaistaan ja laitetaan takaisin odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Pressopannuista on saatavilla eri kokoja – pienimmillä malleilla valmistat sopivasti ison mukillisen kahvia itsellesi, suuremmilla teet kahvit koko porukalle. Heirol-pressopannujen ohella edustamme myös Bialettin pressokeittimiä.

Pressopannut eli pressokeittimet

Heirolin pressopannut, jotka myös pressokeittiminä tunnetaan, ovat hyvin yksinkertaisia laitteita maistuvan ja aromikkaan kahvin valmistamiseksi. Tarvitset vain kahvinporoja ja hieman alle kiehumispisteen olevaa kuumaa vettä – lisää porot ja vesi pannuun, anna juoman hautua n. 3–5 minuuttia, paina pannun männällä purut alas ja nautiskele sen jälkeen kahvisi haluamastasi kupista tai mukista! Niin helposti se käy. Jos veden kuumentaminen onnistuu esimerkiksi puuhellalla tai avotulella, ei kahvintekoon tarvita edes sähköä.

Pressopannut soveltuvat pieniin tiloihin

Pienessä keittiössä pressopannun avulla on kätevää korvata perinteinen suodatinkeitin. Keittiön työtasoilta ei tarvitse uhrata ylimääräistä tilaa isolle keittimelle, sillä pressopannun voi kaivaa näppärästi esiin kaapista aina tarpeen vaatiessa ja kahvihampaan kolottaessa. Kahvien jälkeen pannu pesaistaan ja laitetaan takaisin odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Pressopannuista on saatavilla eri kokoja – pienimmillä malleilla valmistat sopivasti ison mukillisen kahvia itsellesi, suuremmilla teet kahvit koko porukalle. Heirol-pressopannujen ohella edustamme myös Bialettin pressokeittimiä.