Jälleenmyyjille

Kirjaudu omilla jälleenmyyjä-tunnuksillasi Heirol extranetiin nähdäksesi yksityiskohtaiset tuotetiedot ja saatavuustilanteen. Tilaa omat tunnukset ja pyydä apua Extranetin käyttöön osoitteessa: info@heirol.fi tai puhelimitse 075-3266800.

 Heirolin hyllyjärjestelmällä luot myymälääsi laadukkaan ja puoleensavetävän ilmeen!

Kun haluat myymälääsi tyylikkään esillepanon Heirol-tuotteille, ota yhteyttä konttoriimme tai suoraan edustajiimme niin kerromme mielellämme lisää.

Tyylikkäässä esillepanossa hyllyjen ja piikkitankojen määrää voidaan vaihdella valittujen tuotteiden mukaan. Useista telineistä muodostuu todella näyttävä kokonaisuus. Myös piikkitankojen ja hyllyjen korkeus on vapaasti säädettävissä. Tuotteiden tiedot ovat selkeästi näkyvissä erillisessä pidikkeessä. Esillepano voidaan rakentaa myös käyttämällä myymälässä jo olevia hyllyrakenteita.

Tiloissamme Kaarinassa on myös pysyvä näyttely, jossa voit tutustua sekä tuotteisiimme että hyllyjärjestelmään. Tervetuloa tutustumaan!

Heirol Oy on myös luotettava yhteistyökumppani - Dun & Bradstreet Finland Oy on sijoittanut Heirolin parhaaseen AAA-luottokelpoisuusluokkaan.