ESPRESSOKEITIN 3 k. Moka Express Rose Gold

ESPRESSOKEITIN 3 k. Moka Express Rose Gold

49,00 €

Arvostele tuote ensimmäisenä

facebook instagram twitter Pin it!
Lisää toivelistaan

Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Nouto postista 5,90€  |  Toimitus kotiin 10€  |  Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille

 
Tuotekoodi: RSG003
Tämä ruusukultainen Bialetti Moka Express -mutteripannu tuo kauneutta ja tyyliä keittiöön. Tätä mutteripannua et halua piilottaa kaappiin! Bialetin klassikko mutteripannu joka on ihastuttanut käyttäjiään jo vuodesta 1933. Alumiinista valmistettu pannu sopii kaikille liesille, paitsi induktioliedelle*.

Tällä pannulla valmistat 3 espressokupillista täyteläistä kahvia.

*Nyt saatavana myös induktiovälikappale (58-08) jonka kanssa käytät myös klassista alumiinista keitintä induktioliedellä!

Näin käytät mutteripannua:
- Täytä mutteripannun pohjaosa vedellä aina venttiiliin asti.
- Aseta suppilo paikoilleen ja täytä se tasaisesti täyteen espressojauhetullakahvilla. Ethän paina kahvia tiukkaan, kahvi nousee pannun yläosaan paineella eikä se pääse nousemaan, jos kahvia on painettu liian tiukkaan.
- Laita pannu liedelle ja laita liesi päälle. Voit laskea lämpötilaa hiukan, kun vesi alkaa kiehua ja kahvi nousemaan pannun yläosaan.
- Jätä mutteripannu jäähtymään ja nauti kahvi.
- Huuhtele pannun osat lämpimällä vedellä ilman saippuaa ja jätä osat kuivumaan erikseen.

Ethän jätä käytettyä pannua pitkäksi aikaa olemaan. Pese pannu, kun se on hieman jäähtynyt. Liian pitkäksi aikaa jätetty pannu menee erittäin tiukkaan ja se voi olla vaikea saada auki.
Mutteripannun kahva ei ole tehty pannun avaamista varten. Kahva saattaa haljeta, jos siitä väännetään kovin. Avaa mutteripannu pitämällä kiinni pannusta ja kiertämällä.

Runko: kiillotettu alumiini
Kahva: nylon
Turvallinen venttiili
Käsinpesu ilman saippuaa
 
 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Kirjaudu sisään tai luo käyttäjätunnus

Tämä ruusukultainen Bialetti Moka Express -mutteripannu tuo kauneutta ja tyyliä keittiöön. Tätä mutteripannua et halua piilottaa kaappiin! Bialetin klassikko mutteripannu joka on ihastuttanut käyttäjiään jo vuodesta 1933. Alumiinista valmistettu pannu sopii kaikille liesille, paitsi induktioliedelle*. Tällä pannulla valmistat 3 espressokupillista täyteläistä kahvia. *Nyt saatavana myös induktiovälikappale (58-08) jonka kanssa käytät myös klassista alumiinista keitintä induktioliedellä! Näin käytät mutteripannua: - Täytä mutteripannun pohjaosa vedellä aina venttiiliin asti. - Aseta suppilo paikoilleen ja täytä se tasaisesti täyteen espressojauhetullakahvilla. Ethän paina kahvia tiukkaan, kahvi nousee pannun yläosaan paineella eikä se pääse nousemaan, jos kahvia on painettu liian tiukkaan. - Laita pannu liedelle ja laita liesi päälle. Voit laskea lämpötilaa hiukan, kun vesi alkaa kiehua ja kahvi nousemaan pannun yläosaan. - Jätä mutteripannu jäähtymään ja nauti kahvi. - Huuhtele pannun osat lämpimällä vedellä ilman saippuaa ja jätä osat kuivumaan erikseen. Ethän jätä käytettyä pannua pitkäksi aikaa olemaan. Pese pannu, kun se on hieman jäähtynyt. Liian pitkäksi aikaa jätetty pannu menee erittäin tiukkaan ja se voi olla vaikea saada auki. Mutteripannun kahva ei ole tehty pannun avaamista varten. Kahva saattaa haljeta, jos siitä väännetään kovin. Avaa mutteripannu pitämällä kiinni pannusta ja kiertämällä. Runko: kiillotettu alumiini Kahva: nylon Turvallinen venttiili Käsinpesu ilman saippuaa