CONTIGO PULLO Addison, oranssi

CONTIGO PULLO Addison, oranssi

Normaali hinta: 31,90 €

Alennushinta 15,90 €

Varastossa

Contigo Addison on valmistettu iskunkestävästä Tritan-muovista, joka ei sisällä lainkaan Bisfenoli-A:ta. Pullon voi pestä astianpesukoneen yläkorissa. Addison juomapullossa on AUTOSPOUT-automaattinokka, mikä helpottaa juomista esimerkiksi urheilusuorituksen aikana. Pullossa on muotoiltu kahva, mikä helpottaa sen kantamista.

Contigo Addison pullon tilavuus on 750 ml

Contigo-juomapulloissa ja -termospulloissa on patentoitu Autoseal-kansi, jonka ansiosta juoma pysyy kylmää tai kuumana pidempään. Kannen juoma-aukko avautuu painikkeesta painamalla, ja tiiviste sulkeutuu heti, kun painikkeesta päästetään irti. Contigo-tuotteet eivät vuoda tai läiky kaatuessaan tai laukussa kuljetuksen aikana. Mekanismia on helppo käyttää yhdellä kädellä esimerkiksi urheilusuorituksen aikana tai autolla ajaessa.

Autoseal-kannessa on patentoitu venttiilijärjestelmä, joka vapauttaa mahdollisen paineen tai höyryn erillisestä ilmareiästä ennen juoma-aukon avaamista. Kannen rakenne on suunniteltu avoimeksi ja hygieeniseksi niin, että se on helppo puhdistaa, eikä kannen rakenteisiin pääse kertymään nestettä.

Contigo-pullot sopivat useimpien autojen juomapullotelineisiin.
 
Jaa:
facebook instagram twitter Pin it!
 
 
Tuotenumero:
1000-0088