ALPHA-painekeitin + höyrytysosa 7 L Ø 24 cm

Lisää kuvia tuotteesta

  • ALPHA-painekeitin + höyrytysosa 7 L Ø 24 cm
  • ALPHA-painekeitin + höyrytysosa 7 L Ø 24 cm

ALPHA-painekeitin + höyrytysosa 7 L Ø 24 cm

198,00 €

Varastossa

Uutuus! Alpha-painekattila höyrytysosalla mullistaa ruoanlaiton helppoudella ja nopeudella. Painekattilalla onnistuu helposti niin paistaminen, hauduttaminen, kuullottaminen, sulatus, lämmittäminen ja keittäminen. Painekeittimen design muistuttaa toiminnallista ja esteettistä Bauhaus-tyyliä.

Painekattilassa on patentoitu yhden käden käyttömekanismi, joka tarjoaa turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Painekattilalla valmistettu ruoka on terveellisempää, koska höyryttäminen säilyttää vitamiinit, hivenaineet ja maut paremmin kuin tavallinen kattila. Painekattilassa voi valmistaa myös vauvanruoat.

Painekattilan tilavuus on 7 litraa ja halkaisija 24 cm. Painekattila on ruostumatonta terästä ja soveltuu käytettäväksi kaikilla liesillä, myös induktiolla. Pakkauksen mukana tulee selkeät käyttöohjeet, jotka on luettava ennen keittimen ensimmäistä käyttökertaa.

Alpha-painekattilalla on kolmen (3) vuoden takuu normaalissa kotitalouskäytössä. Takuu ei koske kuluvia osia, kuten silikonitiivistettä. Lue lisää...
 
Jaa:
facebook instagram twitter Pin it!
 
 
Tuotenumero:
47171
 
 
Tuotekuvaus